pondělí 18. února 2019

Lžíce na boty dlouhá

Extra dlouhá lžíce na boty. K č Babičkářství Top 2. Obouvací lžíce na boty nerez s háčkem, cm. DURAplast Lžice na boty. Lžíce na boty - dlouhá lžíce - krátký rozum.

Pokud s ní nebudete páčit dveře, zatloukat hřebíky a jiné zajímavé věci které s ní naši zakazníci už vyzkoušeli :)), tak klasický. Vzhledem k délce lžíce se nemusíte ohýbat. Nejdříve vložte do boty.


Dobrým pomocníkem a tedy i dárkem pro babičku, nebo pro dědečka, může být prodloužená lžíce na boty ve velikosti XL. Pracné soukání do bot nejen zdržuje, ale často si při něm ničíme také boty. Značka Wenko patří mezi odborníky na nepořádek.


Kvalitní lžíce z nerezového plechu o síle 5mm.

Na lžíci vám vygravírujeme logo nebo věnování. Narozdíl od tužek, notýsků, vína a pod. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či.


Nabízíme lžíce k obouvání obuvi kovové, plasto­vé, bičíky s dlouhou rukojetí a pružinou u obouvací lžíce ,pro lepší obuví bez nutnosti se ohýbat. EXTRA DLOUHÁ LŽÍCE NA BOTY CM. S dlouhou lžící na boty se již nemusíte pracně ohýbat – ne že by pohyb nebyl zdravý, avšak mnoho lidí má různé zdravotní problémy a ohýbání při obouvání bot jim dělá velké obtíže. Dlouhá lžíce na boty zajistí možnost nazutí obuvi pohodlně ve stoje bez ohýbání.


Dřevěná lžíce na boty , vyrobená z exotické dřeviny Ovangkol, s koženým poutkem k zavěšení. Vlastnosti produktu: usnadní nazouvání obuvi bez ohýbání, doporučeno pro starší lidi a osoby s problémy páteře, vysoce kvalitní nerezová ocel, háček na zavěšení, značkový výrobek německé společnosti Wenko. Bytelná, luxusní nerezová lžíce na boty s háčkem na pověšení.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Skladem (ks) 1Kč Detail. Pomocník na zouvání bot. Kč, pouze na ProMistry.


V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.

Nechce se Vám při obouvání bot shýbat? Vyzkoušejte naší lžíci, která je extra dlouhá (CM) a extra silná. Kravata - lžíce na boty. Také jste se spletli a mysleli si, že je to kravata a hned by jste si ji vzali k Vašemu obleku? To je ale obrovský omyl, protože je to úžasná designová lžíce na boty.


Užijte si výrazů překvapení Vašich návštěv, když je ani ve snu nenapadne ji použít jako lžíci. Lžíce je nepostradatelným pomocníkem do každé domácnosti, usnadní Vám práci při nazouvání obuvy. Díky své malé velikosti se výborně hodí i na cesty do kabelky, kufru apod. Lžíce má na konci otvor pro snadné zavěšení či skladování.


Lžíce se vyrábí v různém barevném provedení. Teleskopická obouvací lžíce na boty cm. Praktická extra dlouhá teleskopická obouvací lžíce na boty , kterou lze vysunout až na délku cm. Pro snadné obouvání zcela bez ohýbání. Přes půl metru dlouhá lžíce na boty vám umožní snadné nazouvání plných bot.


Vážení zákazníci, vzhledem k rozhodnutí vlády ČR dochází od 14. Kovová lžíce se jen tak nezničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky