středa 6. února 2019

Drtiče plastů

Potřebujete rozdrtit odpadní dřevo či plast? Využijte našich drtičů řady PCS. Stroj je určen pro využití v domácnostech ale i ku příkladu v zemědělských či jiných firmách. Dana Bérová se ptá na cenu drtiče plastových lahví.


Protože obec by podle něj měla mít zájem na drcení plastů. Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: Obsluha drtiče plastů. Každý z drtičů ANDRITZ MeWa je navržen na dosahování jednoznačně.


Dodáme Vám spolehlivé a ověřené drtiče plastů , drtiče kabelů a. Společnost projektuje a vyrábí stroje (jednohřídelové drtiče a dvouhřídelové drtiče , nožové mlýny, hranolové mlýny,) a linky na zpracování pevných odpadů a pro plastikářské provozy. Prodám nožový drtič plastů a odpadního dřeva, pro různé využití. Lze použít i pro domácí potřebu, případně v drobných firmách. Stroj využívá pro drcení sadu stacionárních a rotujících nožů. Lze drtit plastové lahve a různé druhy plastů.


Jsme Váš spolehlivý partner pro inženýring recyklace a nakládání s odpady, dodávky technologických celků, nebo celých provozů, servis a údržbu. Za rozumné ceny Vám nabízíme špičkové stroje a služby renomované společnosti působící na trhu už spousty let. Drtiče odpadu a recyklační linky.


Naše výhodné služby Vám celý obchod výrazně ulehčí. Nakupte použité stroje na recyklování plastů na Exapro, nebo prodejte Váš stroj na recyklování plastů. Cena vykupovaného materiálu závisí na typu a množství, znečištění, nebo případného třídění. Konstrukce z kvalitních plastů a poměrně jednoduché provedení celého stroje zajistí dlouhou výdrž a velmi snadnou údržbu drtiče.


Hlavním problémem je zpracování nože, u kterého dochází k otupení již při několika dnech intenzitní práce. Doba zpětného chodu je nastavitelná. Díky vysoce kvalitním speciálním nožům je vhodný hlavně pro drcení tvrdých materiálů (PP, PS, PA, ABS). Technika pro drcení a recyklaci plastů , kabelů, dřeva a alternativních paliv.


Zabýváme se prodejem nové i použité techniky pro zpracování a recyklaci plastů , kabelů, dřeva a alternativních paliv. Vybavení autoservisů a dílen Hledáme pro Vás v Evropě to nejlepší. Zvedací a manipulační technika Hledáme pro Vás v Evropě to nejlepší. Recyklační technika Hledáme pro Vás v Evropě to nejlepší. Naše společnost nabízí drtiče odpadu (drtič jednohřídelový a drtič dvouhřídelový) a další stroje a zařízení určené ke zpracování odpadu, mezi něž patří pásové, šnekové, žlabové dopravníky, nožové mlýny a speciální technologie.


Drcené plasty mohou být recyklovány pro reprodukci plastových výrobků. Tento stroj může pomoci snížit objem plastového odpadu, výrazně ušetřit náklady a zdroje. CASTOR je jednohřídelový drtič určen na drcení kabelů, dřeva, plastů , papíru, drcení textilu, pryže a podobných materiálů na drť od mm, které velikost je definována výměnným sítem umístěným ve spodní části drtiče. Stroj dokáže zpracovat materiál s přímesí nerostů a železa ve formě hřebíků, plechů a pod.


Materiál je v prvním kroku nadrcen pomocí drtiče a následně je drť redukována v granulátoru do mletiny o rozměru do mm. V průmyslu plastů a gumy se používají modifikované malé nožové mlýny a pro specielní použití mini mlýnky. Na recyklaci barevných kovů, kabelů a elektrošrotu.


Linky na zpracování pneumatik, drtiče odpadu, pásové dopravníky a nožové. Hledáte nabídku práce drtič odpadů z plastů. Pro zpracování tvarově a materiálově složitých plastů (např. vtoky, odstřiky, odtavky - tzv. koláče, objemné vadné výrobky, aj.) je nutno použít pomaluběžný jednorotorový drtič. Tento typ drtiče si vzhledem k principu drcení a konsturkčnímu provedení dokáže s těmito těžko-drtitelnými materiály poradit.


Recyklace plastů - regranulace plastů - tepelné zpracování odpadových plastů jehož výstupem je regranulát, který je surovinou pro další plastikářskou výrobu. K výrobě regranulátu užíváme výhradně strojní zařízení rakouské firmy Erema Gmbh. Nabízíme také úvěr i na starší použité stroje – drtiče a drtící techniku – i po repasi nebo generální opravě.


Ano, nabízíme leasing i úvěr na nové i starší drtiče kabelů, drtiče drátů, drtiče plastů , drtiče EPS, rovnačky drátů, speciální manipulátory a pod. Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky