neděle 10. února 2019

Šablony na laskonky

Šablony na laskonky

K dostání jsou ve třech různých velikostech - jak v mini provedení, tak také v kulaté variantě. K přípravě laskonek můžete použít naši hotovou směs na laskonky. Uděláte si tak v pohodlí domova lahodně.


Šablony na laskonky

Veľmi užitočná šablóna na laskonky Pri domácej tvorbe laskoniek bolo vždy najťažšie udržať ich špecifický tvar. Ide o výrobok z plastu, takže je pri. Nedávno som si kúpila novú formu na laskonky , lebo starú som pri sťahovaní zabudla zobrať so sebou. V nej som mala vložený aj odskúšaný recept, takže mi to bolo dosť ľúto.


K tejto novej forme bol priložený recept. Dnes som ho znovu vyskúšala a je perfektný. Možno ešte lepší než ten môj pôvodný. Jak udělat laskonky bez šablony.


Nemáte-li doma šablonu na laskonky , a přesto je chcete vyzkoušet, pak máte dvě možnosti, možná vás napadnou i nějaké další, ale nechcete-li vymýšlet něco nového, tak použijte lžičku a na plech vyložený pečicím papírem dělejte malé hromádky, které poté rozetřete do požadovaného tvaru (kolečka či oválky). Tradiční recept na laskonky vyžaduje trochu víc zručnosti, zkušeností a pevné nervy, nicméně výsledek určitě stojí za to. Pro méně odvážné existuje na laskonky ještě jeden, zjednodušený postup, jehož výsledek ale od tradičního jen těžko rozeznáte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikajúca na ľahké tvarovanie domácich laskoniek, pečenie sušienok a pod. Vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolná do 2°C.


Šablony na laskonky

Forma nepripaľuje, dobre sa čistí, je skladná. Vhodná do plynovej, elektrickej a teplovzdušnej rúry, možno umývať v umývačke. Návod s receptom je súčasťou balenia.


Na jednu polovinu plechu položíme šablonu hladkou stranou navrch. Plastová forma (šablona) pro přípravu domácích laskonek. Velikost jedné laskonky : x cm. Na celé šabloně je formiček.


Pro snadnou přípravu těsta nabízíme směs na laskonky. Nechte v lednici ztuhnout a poté pomocí cukrářského sáčku plňte upečené laskonky. Tato šablona na laskonky Vám pomůže vytvořit snadno a rychle celý plech tohoto oblíbeného pečiva. Poté šablonu odstraňte. Na obalu výrobku naleznete také návod na výrobu tohoto známého pečiva.


Recept na laskonky je díky této šabloně snadný. Ak nemáme formu na laskonky , tak si môžme nakresliť na papier ovály a lyžicou klásť a rozotierať cesto. Až po miernom vychladnutí opatrne lopatkou podoberieme a odložíme, nech vychladnú úplne.


Stěrkou po ní rozetřete hmotu na laskonky a šablonu opatrně odloupněte. Připravíte tak stejně velkých laskonek. Rozměry šablony : 1x cm. Přímo na pečícím plechu si s touto šablonou připravíte laskonky naprosto stejné.


Jedná je určena na klasické velké podlouhlé laskonky , druhá na malé pusinky. Záleží tedy ne vás, který typ preferujete. Nejlepším řešením ale je pořídit si obě varianty. Není to žádná velká finanční investice, spíše naopak.


Nabízíme šablony od výrobce Reproplast, který dodává velmi kvalitní šablony a formičky na pečení všeho druhu. Dobré jitro Hani, já jsem od pana majitele reproplastu dostala jako dárek balíček s některými jeho výrobky a jsou tam taky šablony na laskonky a tak je někdy udělám těmi šablonami a napíši jak to jde. Ale stejně moc díky za upozornění.


Vymíchanou hmotu (už ji nešlehejte) naneste přes šablonu na laskonky na plech s plátem papíru, povrch uhlaďte a zbytek pěny stáhněte, šablonu pak opatrně zdvihněte a kousky pečte při 1°C asi minut. Teplotu pak v troubě stáhněte na °C a laskonky při otevřených dvířkách dosušte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky