středa 13. února 2019

Hrací skříňka šperkovnice

Dětská šperkovnice a hrací skříňka s tančícím pohádkovým koníkem. Roztomilá šperkovnice s pohádkovým jednorožcem se bude líbit malým parádnicím i milovnicím koníků. Ulož si svoje oblíbené šperky do této. Hrací skříňka šperkovnice srdíčko.


Baleno v igelitovém sáčku.

Po otevření víčka holčičky objeví zrcátko a baletku, která se při hraní. Půvabná hrací skříňka ve tvaru kouzelného zámku s motivem princezny. Skříňka slouží současně jako šperkovnice nebo skrýš na poklady. Provozovatel webu, NOL Shops, s. Dřevo Dřevěná skříňka se čtyřmi šuplíky.


Bezdoteku Šperkovnice Lucy bílá. B2B Šperkovnice se zrcátkem. Tato kartonová šperkovnice obsahuje balerínu (baletku), která se po otevření víka zapne včetně hudebního doprovodu.

Uvnitř se skrývá baletka,. Krásné pouzdro na šperky ve tvaru srdce s balerinou. Jakmile je šperkovnice otevřená, začne balerina tančit a zazní melodie z Labutího jezera. Velikost cca x 1x cm.


Vnější růžový povrch šperkovnice je zdobený něžným motivem, třpytkami a kamínky. Inzerát Šperkovnice - hrací skříňka v hlavním městě Praha, cena Kč, od Slezskana Sbazar. Velké poklady malých slečen! Holčičky si do ní mohou uschovat sponečky, prstýnky, řetízky i. Skříňka se natáhne klíčkem a po odklopení víčka se panenka roztančí v rytmu. Po odklopení víčka se objeví koník stojící na zadních nohách se zlatými kopyty, růžovou hřívou.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Každá skříňka má jinou melodii.


Když dohraje, zatočte kličkou na zadní straně. Také má ozdobná ouška, jako kabelka. Krásná hrací skříňka šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero.

Canpol babies hrací skříňka ovečka modrá. Popis: Plyšová hrající skříňka stimuluje rozvoj smyslů dítěte. Hračka vydává milé, uklidňující melodie. Hračku doporučujeme umístit poblíž postýlky nebo kočárku. Po zatažení za úchyt - ocásek s kousát.


Cena s DPH: 2Kč, Zboží u Vás bude. ZBOŽÍ SKLADEM NA E-SHOPU bude dodáno do 1-pracovních dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky