čtvrtek 18. dubna 2019

Kameninová forma na bábovku

Rozměry formy (vnější): průměr cca 25cm, výška 10cm. Postup výroby kameninových foreBábovka je vyrobená šikovnou paní keramičkou v její valašské dílně. Paní keramička formu vyrábí z kvalitní hlíny, rozpracovaná forma musí několik týdnů vysychat. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nordic Ware forma na bábovku , Bavaria Cube, zlatá.


Kameninová forma na pečení - tvar bábovky. Forma má lesklou hnědou glazuru. Více informací ve spodní části stránky. Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny.


S dopravou 5Kč, osobně v placeOstrava. Plně funkční (jako i veškeré moje zboží:) do všech druhů trub. Lze vkládat do rozpálené trouby, mýt v myčce na nádobí a ohřívat v. Stav viz foto, bez záruky, nálezový stav. Koukněte i na mé ostatní aukce. Vydražené předměty zašlu po připsání částky na můj účet.


V případě dotazů mě kontaktujte. Pečící forma na koláč kulatá. Pořiďte si netradiční formu na bábovku. Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku , můžete si ji pořídit u nás. V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku.


Jelikož pečení vaření a všemu kolem toho rozumím asi jako kozel petrželi,vznáším zde dotaz. Která forma na bábovku je lepší a která ne? Jedná se o dárek k vánocům. Velká ručně vyrobená kameninová forma na bábovku.


Ručně vyráběná - točená na kruhu. Bábovku v silikonové formě pečte na plechu. Klasická kameninová forma na bábovku Vrtule z 5-ti vajec pocházející z rodinky Ohnivý rej.


Silikonová forma Silikomart Mini Fantasy. Kč Váš nákupní košík je prázdný Úvodní strá. Artefakt je v pěkném stavu s mírným poškozením na dně je vidět na obrázku.


Bábovka - forma na bábovku je vhodná do elektrické, plynové a horkovzdušné trouby. Formy lze mýt v myčce na nádobí. Litinová forma na bábovku světle modrá. Před pečením doporučujeme formu vymazat sádlem nebo rostlinným olejem a. Bílá kameninová koláčová forma Mason Cash Classic Collection.


Ramequin 10cm Emile Henry (Barva - slonová kost) 2Kč. Keramická forma na bábovku se zase vyznačuje výbornou vodivostí tepla a pečení v ní je super úsporné. Má glazovaný povrch, takže se Vám v ní těsto také nepřichytí.


Při manipulaci s touto formou musíte být však velmi opatrní, keramika nesnáší rychlé změny teplot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky