středa 10. dubna 2019

Vtipné cedulky na dveře pes

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák.


Keramické cedulky Pozor zlý pes jsou páleny na vysoký stupeň, a proto mohou být vystaveny venku celoročně. Můžete je přišroubovat, nebo nalepit.

K cedulce Pozor pes můžeme vyrobit také domovní číslo nebo jmenovku s vaším psíkem. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Pozor pes , Tady hlídám já, hrnečky, obrázky a další výrobky s autorskou grafikou Hafdecoru. Plemena psů a motivy stále doplňujeme. Originální dárky nejen pro pejskaře.


A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou. V nabídce jsou drobné plechové cedulky a také oblíbené dřevěné v malém i velkém provedení.

V široké nabídce najdete tu správnou cedulku pro workoholiky, líné děti, milovníky piva, spokojené manžele, členy rodiny i zamilované páry. Granule pro psy, konzervy, pamlsky a další. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Zamilované, vtipné i roztomilé designy.


Oživte si bílou stěnu našimi originálními motivy. Personalizujte si dveře do svého pokoje, vyjádřete svůj postoj ještě než někdo vstoupí, řekněte cedulkou na dveřích svá pravidla ale i varování před nepořádkem. Pořiďte cedulku na dveře sobě nebo ji darujte jako vtipný dárek svým blízkým a kamarádům.


Zvířecí cedule na dveře - Děcka pozorte! Našlapujte opatrně, někde tady je náš TRHAČ. Zalaminovaná zvířecí cedule (zalitá ve fólii) na dveře formátu As vtipným obrázkem a textem. Dospělý pes Starší pes 7-mi let nebo pes s nadváhou Pes v zátěži nebo hubený pes. Malá zvířata › Ostatn í › Nenalezeny žádné položky.


Plechová cedulka s nápisem Štěstí,to je úsměv a vrtící se ocásek, mokrý čumák v dlani, chlupy na oblečení. To je můj pes ,přítel,ochránce a láska na celý život. Cedulky s nápisem, HAFDECOR.

Trvanlivost barev ovlivní i umístění cedulky , pokud bude celý den vystavena sluníčku, mohou barvy časem blednout. Několik lidí už tu večeřelo, pár z nich to i přežilo. Na dveře uchytíte pomocí oboustranné lepicí pásky, která je na zadní straně.


Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Piktogram WC ženy vlevo retro , stříbrný 100x1mm, Oregon. Vtipné , výstražné, varovné cedulky – WC. V této kategorii najdete originální dárečky pro Vaše blízké, kterými zaručeně uděláte radost a pobavíte. Díky ceduli dáte jasně najevo Vaše momentální rozpoložení, náladu a názor.


Prozkoumejte nástěnku „ cedulky na dveře “ uživatele provaznikovana Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Keramika, Keramické výrobky a Hlína. Z keramiky vyrábím také cedulky pozor pes. Na zakázku připravím vtipné cedulky pozor pes přesně podle vašich představ.


Není pro mě problém žádná rasa ani barva pejska. Vtipná orientační cedulka na dveře (12x10x06cm,překližka)ručně malované, lakované,ze zadu oboustranná lepící páska. Na přání i jiné barevné odstíny. Do poznámek prosím upřesněte barvu.


Při výrobě cedulky byl kladen velký důraz na volbu matriálu, stabilní tvar, barvy, které budou odolně držet i při náhlých změnách počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky