pátek 26. dubna 2019

Kapesní zavírací nůž rybička

Vítejte na e-shopu Česká rybička. Kapesní zavírací nůž rybička je ideálním dárkem pro každého. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mikov Rybička od Kč - Heureka.

Série inox (nerezová) je prakticky bezúdržbová, ale nůž se rychleji otupí. Opinel carbon má vyšší tvrdost čepele, ale je méně odolný vůči korozi. Velikosti obou řad jsou rozděleny od nejmenšího po největší na N°: 000000001a největší 13. Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů.


Jsou přehledně roztříděni do odpovídajících kategorií, abychom vám usnadnili výběr. Na výběr máte z 1produktů. Pokud vás zajímají spíše nejlepší kapesní nože z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie kapesní nože recenze a testy.


Vzpomínáte si na svůj první nožík?

Kapesní nůž rybička je symbol - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z výrobků světa, jenž dokázal oslovit (a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 1let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku, že vyloudí na tváři obdarovaného úsměv. Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních.


Na první pohled zaujmou různé designy a materiály rukojetí. Proto neváhejte a vyberte si kapesní zavírací nůž , který vás zaujme. Veškeré zavírací nože jsou vyráběny z kvalitních materiálů.


Zavírací nože od známých firem GERBER, Walther, nebo také Spyderco a Cold Steel! Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Nebo máte spíše zájem o lovecké. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pravidelné akce a slevy na Kapesní nože. Victorinox, Cold Steel, Opinel a dalších. Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku. Tato rybička je zdobena ručně malovaným vzorem a je opatřena praktickou karabinkou k zavěšení. Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody.


Nůž kapesní zavírací MIKOV 100-NN-2. Nůž zavírací MIKOV Zlatá rybička.

A právě kompaktní zavírací kapesní nůž je velice oblíbeným doplňkem a praktickou pomůckou. Do kapsy, na houby, do auta, nebo i dámské kabelky - jistě dříve nebo později oceníte jeho služby. Popis: Nůž rybička je snad nejtradičnější kapesní zavírací nůž u nás oblíbený zejména mezi kluky a jejich tatínky :-).


Tradiční tábornický nůž Rybička je užitečný pomocník do každé situace. Díky malým rozměrům se Rybička vejde do peněženky kapsy nebo jí můžete připevnit provázkem na opasek, případně nosit zavěšenou na krku. Stovka je tradiční kapesní zavírací nůž.


Jednou z mnoha výhod Stovky je velikost, vejde se do každé kapsy a je proto ideálním společníkem pro každou příležitost. Příkladem využití může být táboření, krájení potravin, využití v přírodě nebo při práci na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky