pondělí 15. dubna 2019

Ponorny mixer eta

Tyčové mixéry ETA jsou praktickými pomocníky do kuchyně – velký výkon v kompaktní velikosti. Přinášíme radost a užitek více než let. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Mixéry a šlehače ETA zvládnou během pár sekund to, co by ruka dělala snad celou věčnost. Základním vybavením každé kuchyně jsou ruční mixéry, které, jak už jejich označení napovídá, vám budou vždy při ruce.


Poradí si s bramborovou. Plastový tyčový mixér ETA Twist s DC motorem a příkonem 4W. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci je přáním dopravců minimalizovat dobírky, doporučuje se platba převodem nebo kartou.


Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu. Příjem a expedice on-line objednávek, prodej instalačního materiálu pro živnostníky, výdej zásilek z. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Jeho srdcem je velmi výkonný a tichý stejnosměrný DC motor s výkonem 4W.


Tyčová část spolu s noži jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který odolává i vyšším teplotám. Tento náhradní díl se již nedodává. Veľkou výhodou je vysoký výkon , mixér totiž poháňa výkonný DC motor (tichá prevádzka) s maximálnym výkonom 8W. Výhodou je tiež plynulá regulácia otáčok a prítomnosť Turbo režimu. Tyčová časť spolu s nožmi sú vyrobené z nerezového kvalitného materiálu, ktorý.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Tyčový mixer značky Sencor se mezi zákazníky těší velké oblibě. Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů.


Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl maximální výkon po krátkou dobu. V balení se kromě motorové. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Popis: Spoľahlivý pomocník s komfortnou obsluhou Hľadáte spoľahlivého pomocníka do kuchyne?


Nástenný držiak ušetrí miesto na pracovnej doske a vysoký výkon 7W sa nezľakne žiadnej práce. Možnosť získania predĺženej záruky po registrácii na stránke ETA. Skladného pomocníka, ktorý sa vyrovná veľkým kuchynským robotom, nájdete v tyčovom mixéri Eta Tasso. Rozmixuje zeleninu, ušľahá cesto na koláč, naseká orechy a dokonca nadrví ľad na osviežujúcu triešť.


Nechte techniku, aby v kuchyni pracovala za vás. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Mixéry ETA skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky