pondělí 29. dubna 2019

Staré kořenky prodej

Rozměry: velká výška 2 15-15cm, 800g, malá výška 11cm, 6-5cm. U jedné velké kořenky je jiné víčko, jinak kompletní. Možnost osobního předání v Praze. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Materiál glazovaný porcelán. Jedna kořenka je poškozená.


Vhodné jako dekorace do chalupy. Celkový rozměr 20cm x 10cm. Kořenka má malý otluk v zadní části zásuvky a pravý růžek(skořice) viz. Vše v původním stavu nečištěno.


Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů kořenky. Staré šuplíkové kořenky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyrobeno v bývalém Československu. Vyzvednout je možno po dohodě osobně, nebo je mohu poslat poštou.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Krásné keramické kořenky do Vašeho interiéru nebo na chalupu nakoupíte na našem eshopu Antik prodej. Nabízíme i starožitné šperky, hodinky, obrazy a další staré předměty pro sběratele.


Mosazné svícny, hmoždíře, staré kořenky , starožitnosti. Formát A počet stran většinou 2- 300. Cena 49Kč za JEDEN KUS. Obsahuje mimo jiné stolní stříbro, starožitné i moderní šperky, sklo, porcelán, keramiku,. V nabídce na antikprodej.


V případě zájmu mi volejte na uvedené telefonní číslo. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Nabízím staré porcelánové kořenky s květinovým dekorem. Poštovné dle sazebníku České pošty nebo Zásilkovna.


Všechny jsou jinak nepoškozené, nejsou prasklé apod. Toužíte-li po takovém interiéru, nesmí zde staré žehličky různých druhů chybět. Dobrý den, prodám staré kořenky.


Při zájmu mohu nafotit lepší fotky. Možné zaslání poštou, poté je třeba připočítat poštovné. Při více vyhraných aukcích se na poštovném domluvíme.


Staré kořenky prodej

Inzerát Nabízím retro kořenky v okrese Plzeň-město, cena 500Kč, od cristianocan na Sbazar. Vystavit v této kategorii. Popis: Nabízím retro kořenky.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár po. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Kauflan ART WARE, Keramika Kampanela,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky