pondělí 8. dubna 2019

Konvektomaty

Naše dlouholeté zkušenosti s produkty UNOX Vám zajistí optimální výběr z nabízeného sortimentu pro Váš provoz. Profesionální konvektomaty , které nachází své zastoupení ve větších provozech, kde je třeba připravovat až několik desítek porcí najednou. Tato zařízení jsou velká, robustní a mají vysokou kapacitu, včetně širokého teplotního rozsahu. Parné konvektomaty zaberajú v kuchyni zhruba 1m a, navyše, nahrádzajú niekoľko technologických zariadení.


Konvektomaty

Automatizáciou varného procesu (teda znížením manipulácie) sa bezpochyby šetrí čas. Pokrmy sú pripravené rýchlejšie v priemere o v porovnaní s klasickými statickými rúrami a to aj. Mezi konvektomaty jsou zásadní rozdíly podle toho, kde je plánujete používat.


Tyto modely vám nabízí výhody parní. Konvektomaty pro domácnost. Moderné konvektomaty sa jednoducho používajú. Umožňujú kontrolu teploty, vlhkosti a času ukončenia prípravy jedla. Lepšie konvektomaty majú funkcia samočistenia a nočné módy na nočné varenie alebo pomalé pečenie.


Konvektomaty

Naše konvektomaty existují ve dvou různých velikostech – pro každou kuchyni ten správný přístroj. Tak se postaráte o intenzivní a zdravý požitek za všech okolností. Tím pádem může produkovat jak suché, tak vlhké teplo nebo jejich kombinaci, a to při různých teplotách.


U těchto typů konvektomatů dochází ke vzniku vodní páry v samostatném parním generátoru. Dále do této kategorie řadíme ty konvektomaty , které páru. Prvotřídní konvektomaty značky UNOX, která má svou tradici nejen na místě svého vzniku, v Itálii, ale taktéž celosvětově jako prvotřídní výrobce gastro vybavení.


Na výběr je také možné elektrické. Na stranici konvektomati. Pule koristi neosjetljive podatke poput identifikatora uređaja i kolačića u svrhe kao što su: prikazivanje stranice, oglasa i banera, mjerenje i odabira naših posjetitelja, te u nekim slučajevima prilagođavanja sadržaja. Společnost 3plus interier s. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Professional ovens made by Unox respond directly to cooking needs through design, quality manufacturing and excellent value. Contact us and for a demo!


Konvektomaty

Cenový rozdíl mezi levným konvektomatem a kvalitním. Nové konvektomaty SkyLine jsou navržené tak, aby podávaly bezprecedentní výkon. SkyLine konvektomaty – zcela nová řešení přinášející snížené provozní náklady, vyvinuté s ohledem na vylepšenou ergonomii a použitelnost.


Intuitivní a snadné ovládání, které změní zažité způsoby vaření. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů. Polievka z čerstvo natrhaného medvedieho cesnaku – darček pre vás.


Konvektomaty

Nedílnou součástí každé profi kuchyně bývají v současné době konvektomaty. Tento univerzální spotřebič je nepostradatelným srdcem všech restauračních provozů, neboť umožňuje přípravu rozličných pokrmů rychle a úsporně. S jejich nákupem vám pomůže následující srovnání a test.


Obě skupiny mají vývin páry pomocí nástřiku. Také zde není problém ladění. RETIGO – Firma vyrábí konvektomaty ideální pro střední a velké restaurace. Rádi vám poradíme, jaký typ a velikost konvektomatu se nejlépe hodí pro váš provoz. Přemýšlíme nad věcmi jako kuchaři a neprodáváme konvektomaty z letáčků.


Vše vám pečlivě osobně ukážeme a konvektomat Rational vás necháme si. Montycon je společností s týmem profesionálů s dlouholetými zkušenostmi. Ušetříme vám čas a peníze strávené ve slepých uličkách.


Vždy hledáme nejvhodnější a nejekonomičtější řešení pro konkrétní zadání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky