pátek 19. dubna 2019

Opravy praček bosch praha 4

Pračky opravuji v Praze už let a neúčtuji zákazníkům žádné cestovné. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček.


Praha a okolí od 50kč.

Opravujeme pračky všech značek. Bosch Brandt Calex Candy Cata Catler. Elektro - Ulč Vlastimil.


Zapomněli jste, kam jste dali uživatelskou příručku, kterou jste obdrželi spolu se spotřebičem? Stačí zadat číslo E-Nr (číslo typu modelu) vašeho spotřebiče a my vám poskytneme všechny dostupné publikace. Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit. Možnost online objednání.


Tyto části lze opět vyjmout ze strany bubnu.

V opačném případě může ucpaný filtr zabraňovat čerpání. V tomto případě vyčistěte síto a vyměňte jej. Zde byste měli věnovat zvýšenou pozornost. Poskytujeme odborné opravy přímo v bytě u zákazníka bez odvážení, disponujeme velkým množstvím dílů skladem a našimi přednostmi jsou rychlá realizace oprav a nízké ceny. Myčky volně stojící i myčky vestavné.


Pro servis myček nádobí používáme pouze kvalitní náhradní díly. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Pozáruční servis a opravy praček. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Prodej praček , myček a lednic a elektrospotřebičů pro domácnost. Zajišťujeme zapůjčení náhradní pračky. Složitější a generální opravy nebo opravy s odvozem spotřebiče na dílnu – cena bude stanovena individuálně na místě po zjištění závady.


Naše služby poskytujeme přímo u zákazníka. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad.


Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude.

Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje. Umíme provést elektrorevize všech zařízení včetně vystavení protokolu o tomto měření.


Přijďte se sami přesvědčit o tom co umíme. U nás to nejsou jen plané řeči, ale vždy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky