úterý 30. dubna 2019

Kvalitní sekáček potravin

Tělo sekáčků i drtičů ledu bývá plastové. Jejich nože se vyrábí z vysoce kvalitní nerezové oceli. Běžně spotřebiče disponují 2-noži, což je dostačující. Spotřebič by měl být skladný a jeho údržba by měla být jednoduchá. Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na palačinky nebo sekáním cibule, masa, bylinek atd.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. ECG SP 4– praktický sekáček ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů potravin. Velkou výhodou je skleněná nádoba o objemu litru.


Designový sekáček se systémem břitů a příslušenstvím na přípravu majonézy. Je ideální pro rychlou přípravu bylinek, ořechů, omáček, zálivek, dětských pokrmů a drcení ledu. Systém břitů Quadblade zajišťuje rychlé, kvalitní a jemné sekání.


Kvalitní sekáček potravin

Nerezový sekací nůž, plastová nádoba, kterou je možné uskladnit v chladničce. Ta zajišťuje šetrnější ochranu potravin. Vakuové dózy – Určité vakuovačky umožňují dokoupení speciálních dóz pro skladování potravin. Z nich je vysáván vzduch za pomoci hadice. Testovali jsme benzínové, elektrické, akumulátorové, ruční i robotické sekačky.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sekačku. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů potravin. Dále je tento sekáček ECG SP 4vybaven vyjímatelným nerezovým sekacím nožem a bezpečnostním spínačem. Snadno s ním nasekáte maso, ovoce, zeleninu a připravíte pyré a dětskou stravu.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Sekáčky potravin za akční ceny. Při výběru sušičky potravin (ovoce a hub) je potřeba se zaměřit na čtyři základní věci – výkon, velikost, funkce a cena. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své. Sušička potravin GParadiso BIG je tichá, umožňuje regulovat teplotu, má časovač a pojistku proti přehřátí.


Díky kompaktním rozměrům se hodí pro každodenní použití, kdy jej můžete mít stále při ruce. Mechanický sekáček potravin Smart od výrobce Florina je praktický a nenahraditelný pomocník každé hospodyňky. Díky němu snadno, rychle a efektivně nasekáte různé druhy zeleniny nebo bylinek. Jednoduše stačí zatočit víčkem ve směru šipky, což spustí sekání.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Je vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů potravin. Nabízí výjimečný výkon a nože z kva.


Ač se může zdát, že jde o tutéž věc, není to pravda. Mrazicí výkon poukazuje, kolik kilogramů potravin je mrazák schopný zamrazit za jeden den. Pohybuje se mezi – kg.


Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky