úterý 30. dubna 2019

Lakování nábytku ceník

Obrábění dřeva - soustružení a frézování dřeva. Procenta lesku lze měnit individuálně dle přání zákazníka. Tento ceník lakýrnických prací slouží jako nezávazná objednávka. Jednotkové ceny obsahují pouze samotnou práci bez materiálu.


Do jedné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. V případě odsouhlasení nějakého z přihlášených řemeslníků k vaší zakázce vytvoříme i veškeré potřebné.

Spolehlivost, krátké dodací lhůty a příznivé ceny. Minimální cena za kus je 50Kč. Nad 100ks je cena dohodou. Hledáte ceník lakování ALU disků?


Najděte dodavatele pro téma lakování nábytku. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Cena lakování ,natírání a stříkání povrchů.

Ceník lakýrnických a natěračských prací. Naše firma se specializuje na povrchové úpravy dřeva a kovů. V našich prostorách naleznete profesionální prostředí, kde se naší činnosti věnujeme. Povrch nanesené práškové barvy lze ovlivnit výběrem prášku.


Lze tak dle Vašeho přání dosáhnout matného, polomastného, lesklého a strukturního povrchu (struktura hrubá nebo jemná, resp. kladívková), metalízy, transparentní nebo fluorescentní barvy, imitace antiky či mramoru, imitace korodovaných povrchů apod. Vašeho designového návrhu Pro lakýrnické práce používáme materiály od firem GLASURIT a Zweihorn. Lakujeme MDF desky, nábytkové dílce a nábytek, vyrábíme kuchyňská dvířka. Vaše představy proměníme v realitu.


Průmyslové lakování nábytku , dveří a kuchyňských dvířek. Provádíme lakování : dveří, rámů, kuchyňských dvířek, ostatní. Máte zájem o průmyslové lakování ? Dále nabízíme klempířské práce a kompletní opravy vozů po nabourání včetně bezplatného vyřízení pojistných událostí.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Vážení zákazníci, naše společnost ŠiMy lakovna s. Kromě běžných lakýrnických prací se zabýváme svařováním plastů (prasklé nárazníky apod.) a samozřejmě leštěním.


Využíváme výhradně materiály. Jedná se zejména o nábytkové dílce, jako jsou kuchyňská lakovaná dvířka, dveřní výplně aj.

Váš partner pro lakování osobních a užizkových vozů. Lakování nábytkových dílců. Doprava od zákazníka je zahrnuta v cenách.


Písmotisk Individuální cena za službu písmotisk je podle specifikace zakázky. Díky nejnovějším technologiím a profesionálnímu přístupu kvalifikovaných pracovníků vyhovíme i těm nejnáročnějším požadavkům. Používáme kvalitní barvy a laky.


Boskovicích má základní výrobní program zaměřen na lakování kovových konstrukcí kancelářského a konferenčního nábytku včetně doplňků, vybavení škol, regálů, konfekcí aj. Na míru vyrábíme lakované nábytkové dílce, bez ostrých přechodů, nálitků a jiných vad. Vysoká kvalita povrchové úpravy, důraz na rovinatost, přísná výstupní kontrola. Vyklízecí služby jsou dnes velice efektivním způsobem jak se zbavit starého nábytku rychle a jednoduše. Celý proces není dlouhý, i celé vyklizení odpadu a nábytku z bytu většinou nepřesáhne termín jednoho celého dne.


Barevnou úpravu je možno zvolit dle vzorníku RAL, nebo NCS v konečné úpravě lesk, nebo mat. Lakujeme i díly potřebné k výrobě nábytku dle potřeb zákazníka. K lakování používáme MDF deska o síle mm, která je.


Nabízíme malířské, lakýrnické práce, nátěry fasá stěrkování, penetrování, dokončovací stavební práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky