středa 24. dubna 2019

Tescoma tlakový hrnec náhradní díly

Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Pokud si vyberete tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že získáte kvalitního a spolehlivého pomocníka. Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ? Praskla vám skleněná nádoba konvice?


Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Tescoma nabízí náhradní díly ke tlakovým hrncům. Prohlédli jste si Kategorie. Tlakový hrnec ULTIMA má unikátní systém rychlého nastavení pracovního tlaku IDEALCOOK. Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso.


HRNCE A KASTROLY SADY NÁDOBÍ PRESTO PRESTO s antiadhézním povrchem VISION více. PÁNVE TESCOMA PRESTO TESCOMA PREMIUM TESCOMA -I-PREMIUM TESCOMA i-PREMIUM STONE více. MF DNES kupon na slevu na cokoli z našeho sortimentu, kterou uplatníte od 15. Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let.


Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát. KONVICE NA ČAJ Zde naleznete čajové konvice značky Tescoma. Bez kvalitných hrncov a panvíc sa v kuchyni nezaobíde nikto.


Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa. Ak chcete naviac variť rýchlo a úsporne, nesmie vám doma chýbať ani dobrý tlakový hrniec. Preto sme si dali záležať na tom, aby naša ponuka produktov určených na varenie bola maximálne široká a pestrá. Tlakový hrniec významne urýchľuje varenie a zachováva chuť potravín, ktorá sa dlhou prípravou vytráca. Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať aj jednou rukou, u tých vychytanejších napríklad len pootočením poistky.


Náhradní díly pro tlakové hrnce. Těsnění na tlakový hrnec Barazzoni litrů. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým dnem. Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.


Registrace odběratelů slev. Papiňák ULTIMA v praktické sadě. Vaření pod tlakem nikdy nebylo snadnější, bezpečnější a praktičtější. Představujeme luxusní tlakový hrnec ULTIMA s extra snadným nastavením ideálního tlaku ve verzi DUO - tedy praktické sadě, jež vám umožní vařit různé druhy masa podle množství surovin, a to rychle a bez rizika rozvaření. SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ!


VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky