pondělí 29. dubna 2019

Kanystr na vodu s ventilem

TOOLS plastový kanystr na vodu s ventilem 30l. Hodnocení produktu:. Součástí je samostatné č. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Kanystr na vodu 20L s výpustným kohoutkem.


Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Skladem i další kanystry jiných velikostí. Osobní odběr nebo odeslání. Plastový kanystr (bandaska) na pitnou vodu.


Obaly a obalová technika. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Těsnění nejsou vhodné pro pohonné hmoty a chemikálie.


Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu. Naše cena: 4Kč Cena po registraci: 405. Kč – 3Kč v obchodech Porovnat ceny. Rozměry: objem l, 17x40xcm. Nově přehlednější a rychlejší.


Na vyžádání je možné láhev dodat s výpustným ventilem. STOP ventil použitelný na kanystry TECOMEC, zabraňující přelití paliva. Skládací kanystr na vodu s objemem 20l je ideální do kempu. Vypouštěcí ventil na plastový.


Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu ? Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády a opatření dopravců jsme nuceni pozastavit možnost platby na dobírku a možnost osobního odběru na naší výdejně do odvolání. Stále je možné platit bankovním převodem nebo platbení kartou. Vhodné použití na benzin, naftu, oleje.


Plechový kanystr na PHM s klapkovým uzávěrem o objemu litrů. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici GEL004. Rybářský kanystr na vodu Faith 15l s uzavíracím ventilem. Robustní velký polyethylenový kanystr Faith 15l na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem. Objem kanystru až litrů s velkým plnicím otvorem, takže můžete snadno nalít vodu i pod velkým proudem.


Coghlan´ s skládací kanystr na vodu 18l. Vyroben ze silného a odolného polyethylenu, který je zároveň lehký. Má pohodlné integrované držadlo.


Ventil je se systémem on-off na šroubovacím uzávěru pro snadné nalévání. Registrujte se a získejte další slevu! Přihlášení k vašemu účtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky