úterý 16. dubna 2019

Konvička na čaj se sítkem a hrnkem

Konvičku lze na hrneček postavit. Porcelánová konvička na čaj do mikrovlnné trouby 400ml - Ibili. Praktický a krásný dárek pro každého, kdo pije porcovaný, ale také sypaný čaj. Paramit Hrnek na čaj 3ml se sítkem a víčkem Luna.


Vyrobeno z borosilikátového skla odolného vůči chuti a teplu Plastový filtr bez obsahu BPA Díky lisovacímu filtračnímu systému jsou čajové listy ve filtru odděleny. Kuchyně ve středomořských barvách a jemném dekoru rybek k vám domů přinese nekonečné léto. Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem , které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku.


Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Stačí kliknout na FAVI.


Káva a čaj patří mezi oblíbené pití většiny lidí na celém světě. Máme velice rozsáhlou nabídku, abychom vás potěšili a dodali vám v podobě kávy, energii na celý den. Vysoce prvotřídní sada na espresso, od značky KELA, se kterou budete zaručeně spokojeni. Dále u Vás nesmí chybět úžasně hrnečky, do kterých můžete zmíněnou kávu rozlévat.


Elegantní a současně praktický dárek pro jakoukoliv příležitos. Bílá čajová konvička se sítkem a matným povrchem Viva Scandinavia Nicola, l. Hrnky na bylinky se sítkem Žádnému milovníkovi bylinek a bylinných čajů nesmí chybět pořádný hrnek na pravý bylinkový čaj. Barvy (2) Červená litinová konvice se s. Proto v naší nabídce najdete nejenom samostatná čajová sítka , ale i hrnky se sítkem a pokličkou na louhování bylinných odvarů. Sada je také vhodná jako dárek. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje. Set Hrnků na čaj 35l modrý - Mason Cash. Béžový hrnek s uchem kameniny Mason Cash Spira, ⌀ cm. Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem.


V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte. Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů.


KONVIČKA YAKAN - ŠEDO - ČERNÁ, OBJEM 1. Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj. Stylová konvička na čaj , která váží celých 8kg - takže žádná lehká váha. Tělo šedé, víčko černé. Litinová konvice na čaj se sítkem Cast černá Nicolas Vahé.


Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje. Zobrazeno až z 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky