středa 10. dubna 2019

Recept na laskonky

Nedávno som si kúpila novú formu na laskonky , lebo starú som pri sťahovaní zabudla zobrať so sebou. V nej som mala vložený aj odskúšaný recept , takže mi to bolo dosť ľúto. K tejto novej forme bol priložený recept. Dnes som ho znovu vyskúšala a je perfektný.


Recept na laskonky

Možno ešte lepší než ten môj pôvodný. Recept na rychlé sladké pohoštění pro návštěvu nebo jen tak ke kávě. Křupavé laskonky se žloutkovým krémem. Bílky s cukrem krupice ušleháme do tuhého sněhu.


Do něj pak zamícháme cukr moučka a kokos (ořechy). Laskonky - recept na laskonky. Nabízíme Vám videonávo jak si oblíbené a chutné laskonky jednoduše připravíte doma. Tématické fráze: laskonky recept na laskonky mini laskonky laskonky recept laskonka minilaskonky recept recept laskonky laskonky s orechy mini laskonky recept recept na laskonky s kokosem cukroví laskonky jak se pečou laskonky laskonka recept laskonky s kokosem recepty na laskonky recepty laskonky laskonky cukroví kavova náplň do. Takže jsem dělala ten recept se svařeným cukrem na niť.


Oboje laskonky (nový recepr i ten co je tady) je moc dobrý. Jen nevím, jestli tam byl griliáš nebo ne, hledala jsem recept na laskonky , které se dělaly dříve, tedy hlavně na ten krém, ale nedohledala. Nemáte nějaký tip, jak na to? Krém do laskonek - recept : Máslo, cukr, žloutek ušlehat do pěny, přidat oříšky (když mám kokosové laskonky , přidávám kokos). POTREBNÉ PRÍSADY cca na - 45ks laskoniek : 210g bielkov, 450g kr.


Kré6dl mlieka , 60g zlatý klas , 350g pr. Použijeme šablonu na laskonky. Pečeme na °C asi minut. Vychladlé laskonky sejmeme z plechu a spojujeme krémem. KréDo studeného mléka vmícháme maizenu a vaříme (za stálého míchání), zchladíme ve vodě a stále mícháme.


Recept na laskonky

Pak nástavbu všleháme do ušlehaného másla a dochutíme cukrem. Babiččiny laskonky se hodí. Cukrářským sáčkem tvarujte na plech vyložený pečicím papírem oválky a pečte (sušte) je v troubě při 1°C asi hodiny.


Jsou hotové, jakmile se nelepí na pečicí papír. Pečenie: Na plech vystlaný papierom na pečenie položíme šablónu na laskonky. Lyžicou do otvorov na šablóne dáme po troche cesta a stierkou zarovnáme do hladka. Pečieme minút pri 1°C, potom teplotu stiahneme na °C pootvoríme dvierka a sušíme cca minút.


Recept na laskonky

Plech si vyložíme pečícím papírem a lehce potřeme máslem. Pomocí šablony uděláme laskonky. Plech vystelieme papierom na pečenie, ktorý natrieme maslom. Na to položíme šablónu na laskonky , nanesieme cesto a stierkou zarovnáme.


Letos poprvé vyzkoušený recept na sádlové kuličky. Zařadila jsem ho mezi vánoční cukrovíčko, ale klidně si je můžete upéct i během roku :) Já je budu péct i na Velikonoce, protože doma každému chutnaly. Vanilkové rohlíčky zmizely z krabičky jako první a tyto sádlové zmizely z plechu hned druhé.


Recept na laskonky

Kočeny poradte mi nejaký ozaj odskúšaný dobrý receptík na laskonky aj krém( karamelový). Už som vyskúšala viac receptov no nejako mi nesadli. Veľmi pekne Vám dakujem.


Nechte v lednici ztuhnout a poté pomocí cukrářského sáčku plňte upečené laskonky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky