pátek 12. dubna 2019

Nábytková noha stavitelná

Nábytková noha kulatá průměr mm výškově stavitelná. Doporučená výška nohy - 3mm, výšková regulace mm. Vyšší nohy umíme na zakázku vyrobit, avšak bez záruky na příčnou stabilitu. Nábytkové nohy a barové podpěrky u nás najdete v široké nabídce.


Nabytkova noha stavitelna najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Když se vám u oblíbeného stolku ulomí nábytková noha , tak ho hned nemusíte vyhazovat.


Vyberte si novou nábytkovou nohu a vdechněte stolku nový život. Plastová nábytková noha M8. Skladem od Kč Detail. Nohu možno použít jako nábytkovou nohu ke stolu.


Uvedená noha řady Ekonomik je velmi kvalitní stavitelná nožička, která je navržena s důrazem na co nejnižší cenu. Spojení závitové tyče z nerezové oceli a plastového talířku je. Tyto dlouhé nohy nejsou konstrukčně určené jako primární podpěra nábytku.


Nábytek musí být vždy pevně zavěšený na zdi a nohy slouží pouze jen jako dekorace. Volitelný nastavovací šroub se závitem Mkompenzuje možné nerovnosti podlahy. Aj napriek tomu, že si nábytkové nožičky veľakrát ani nevšimneme, nezabúdajme že počas celej životnosti nábytku kedy ho „pevne držia na nohách“ musia byť nielen dizajnovým kúskom ale aj stabilitou a oporou.


Hranatá kovová nábytková noha v bílé barvě průřezu 25xmm s robustní základnou a sp. Výškově nastavitelná hliníková nožička k nábytku. Vystaveno na prodejnách. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Sústružená nábytková noha môže mať upravený ktorýkoľvek parameter!


Môžete si ju objednať s menším alebo väčším priemerom, ale ak chcete nižšiu alebo vyššiu, ani to nie je problém! Ak na montáž potrebujete čap, vysústružíme ho, jeho priemer a dĺžka môže byť ľubovoľná! Uložil(a) Libuška Jirásková. Kovová moderní noha černé barvy.


Keď sa vám na obľúbenom stolíku odlomí nábytková noha , tak ho hneď nemusíte vyhadzovať. Zobrazeno – z položek. Kupujte Spálenský soustružené nábytkové nohy na Spalensky. Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny.


Upozornění: Obrázek může zobzazovat podobný výrobek. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nastavitelná noha na žebřík z šedého hliníku pro vyrovnání nerovných podlah. Noha ke stolu, noha nábytková , noha kovová, noha nábytkářská, noha pro stůl, noha pro kancelářský stůl.


Rektifikační nožka se používá ke kuchyňským linkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky