úterý 9. dubna 2019

Nádobí aston diskuze

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pozor byste si měli dávat i na výrazné změny teplot, které litina jednoznačně nesnáší a mohla by popraskat. Při manipulaci s tímto typem nádobí počítejte s vyšší hmotností.


Zvolíte-li smaltovanou litinu, poměrně výrazně si usnadníte údržbu oproti litině surové. Vkládat ji totiž můžete i do myčky nádobí. Sice se chlubí pětiletou zárukou a hyper super kvalitou, ale přestože používáme poctivě jen dřevěné a plastové náčiní, již po pár použitích se na pánví objevila spousta vlasových škrábanců.


Potřebovala bych poradit, kde objednat keramické nádobí Aston Gold. Zatím jsem našla stránky,ale jsou tam jenom hrnce a jinak samé pánvičky. Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Navíc vám v kuchyni nahradí i oblíbené římské hrnce z keramiky. Kvalitní nádobí je základem úspěšného a efektivního vaření.


Dobrý hrnec vydrží dlouhá léta a ušetří váš čas i energii. Při výběru sady hrnců je třeba brát do úvahy nejen cenu, ale i kvalitu materiálu, ze kterého jsou hrnce vyrobeny. Pokud kvalitní litinové nádobí , tak jedině od švédské značky SKEPPSHULT. Ostatní litinové nádobí pro mě není litinové nádobí ale smaltová litina, bohužel. Tady platí, že je lepší si za kvalitu připlatit.


Já na tohle nádobí nedám dopustit. Skvěle se na něm vaří, skvělé je také na údržbu. Teflonové pánve– Nedávejte do myčky nádobí. Teflon je poměrně citlivý, takže omývejte pouze vodou a hrubší připáleniny odstraňte za pomoci jemného hadříku či houbičky. Měděné pánve– K čištění se využívají speciální prostředky na měděné nádobí.


Rozhodně se vyvarujte těm běžným a nevkládejte. Nedáváme nádobí do myčky, myjeme jej opatrně ručně pouze houbičkou. Držadla při vaření pálí. Pod držadla a do kování v pokličkách se dostává voda a nejde odstranit.


Na reklamaci chtějí nádobí pouze v originálních obalech, které již nemám a firma dále. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dodávka nádobí od Aston během dní, nádobí zdá se bez závad. Jen v návodu je napsáno, že před použitím se má umýt ručně nebo v myčce.


Nádobí je na koukání sice pěkné ale to je vše. Dali jsme ho tedy umýt v myčce při 55°C na rychlé mytí a trochu nám to narušilo spodek dna. Hliníkový povrch tak zešednul a při utření zůstala utěrka děsivě černá.


Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu. Sada byla hodně levná tak jsme od ní ani nečekali zázraky ale zatím není jediná známka poškození. Za tu cenu dobrá kvalita. Jde jen o to jak kvalitní takové nádobí je celkově, všude narazíme na reklamy které tvrdí že keramika je nejlepší, nic nepřipálí a podobně.


Pozoruju to hlavně u skleniček, ale řekla bych že jenom ostatní nádobí (hrnce, talíře) si prostě jenom nedávám k obličeji. Natočím si do skleničky vodu, chci se napít a ohromí mě smrad jako vystřižený ze psí tlamy. Nevím jak lépe to popsat.


Právě litina a nádobí z ní patří do skupiny výrobků prověřených časem. I když není moc rozšířené, kdo má pár kousků doma,ať už kdysi koupené od české značky Sfinx nebo nově od firmy Staub , nedá na ně dopustit. Litinové hrnce a pánve patří k těm levnějším na trhu, seženete je v rozmezí od čtyř set.


Výhodné akce na vybrané nádobí Aston v e-shopu NadobiAston. Nakupujte toto vysoce kvalitní nádobí za akční ceny. Akce jsou časově omezené proto s nákupem příliš neotálejte.


Berlingerhaus Sada nádobí s mramorovým povrchem ks Rosegold Metallic Line.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky