pátek 12. dubna 2019

Tescoma katalog podzim 2016

Souprava pro přípravu krémového sýru DELLA CASA Máte neodolatelnou chuť na čerstvý domácí sýr nebo smetanový dezert? Košíčky jsou vhodné na pečení i podávání, dokonale sednou do forem na muffiny DELÍCIA a DELÍCIA GOLD. Provzdušní červené i bílé víno, nalévá bez ukápnutí! Tlakový hrnec PRESIDENT l Tlakový hrnec PRESIDENT l Tlakový hrnec PRESIDENT DUO, a l Oblíbený tlakový hrnec prémiové řady PRESIDENT jsme rozšířili o další nádobu a univerzální skleněnou poklici!


Základem každé kuchyně je nádobí, s tím budou souhlasit určitě všichni. Ale pozor: není hrnec jako hrnec! Naše prababičky používaly kameninové a měděné kastroly, které postupně střídalo litinové, hliníkové nebo smaltované nádobí.


Kráječ spirál PRESTO CARVING Pro přípravu širokých ozdobných spirál z mrkve, bílé ředkve či okurky. Vlnkovací kráječ PRESTO CARVING Pro ozdobné krájení okurek, cuket, mrkve, bílé ředkve, brambor i tvrdého sýra. Kráječ citrusových hoblinek PRESTO CARVING Pro přípravu tenkých hoblinek z kůry citronů, limetek, pomerančů a grepů.


Tescoma katalog podzim 2016

Struhadlo julienne PRESTO CARVING Pro přípravu drobných julienne proužků z mrkve, bílé ředkve a ředkviček, červené řepy či menších brambor. Kuchyňské nářadí a pomůcky. Publikační systém Webget. First page Next page Last page.


Made with FlippingBook. This interactive publication is created. Pánve TESCOMA SmartCLICK jsou opatřeny špičkovým antiadhezním povlakem a pokrmy se v nich nepřipalují ani na sporáku ani. Vykrajovací souprava PRESTO CARVING. Blok na nože AZZA, se sedmi noži a nůžkami na drůbež.


Tescoma katalog podzim 2016

TESCOMA přichází s revolučním řešením – plastovými poklicemi UNICOVER, které sedí na všechny nerezové hrnce. Zamrazujete pasírovaná rajčata k. Zdravé minidózy do mrazničky PURITY. Sklenice na červené víno CHARLIE 450ml, 6ks 39-Pekáče s poklopem GrandCHEF od.


Otevírací dobu všech poboček, adresy a mapu naleznete zde. Tescoma akce ani sleva už vám tak neunikne. Další mimořádné ocenění pro společnost TESCOMA ! Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.


Tescoma katalog podzim 2016

Katalog se šikovnými pomocníky do kuchyně a domácnosti. Pečení, vaření, cukrářské potřeby, formy, formičky a vyhrajovátka na pečení. Katalóg sme opäť rozdelili do tematických kapitol. A pretože Vianoce, to je vôňa koláčov a vôbec čas, kedy sa každý spokojne naje až k puknutiu, jeho hlavné „piliere“ tvorí rýdzo decembrový sortiment. Užijte si slevy až z nového akčního letáku plného tipů na vánoční dárky, který platí do 31.


Prohlédněte si špičkový odšťavňovač, aromalampu na studenou páru, soupravu dokonalých nožů v luxusním bloku nebo tlakový hrnec s nepřilnavým povrchem, který nemá konkurenci. Ve vašem prohlížeči nemáte povolený javascript který je nutný pro správnou funkci stránek. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky