čtvrtek 25. července 2019

Lednice bazar olomouc

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Lednice je dvoudverova, celkovy objem 4l. Chladici teplota 4-8°C.


Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr. Popis: Prodám menší ledničku, nepoužitá.


Vyberte si z naší nabídky. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Kategorie Ledničky - bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou chladničku, levný mrazák. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř.


R s rychlým dodáním do prac. Vybírejte z 8inzerátů. Navštivte také náš bazar ledniček, kde získáte levné kuchyňské spotřebiče sloužící k uchování potravin.


Naleznete zde kombinované ledničky, nebo levné lednice s mrazákem. Podejte zdarma inzerát a zbavte se své postarší lednice , prodejte ji výhodně někomu jinému. Pak jistě oceníte dobrou chladničku i výkonnou mrazničku, jenž vás ohromí svým objemem. A pokud si k chutnému jídlu rádi dopřejete i dobré pití, mohly by vás potěšit kvalitní vinotéky. Prodám plně funkční zachovalou lednici s mrazákem zn.


Při rychlém jednání možná sleva. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Stroje - Gastro lednice bazar. Olomouc Bazar chladniček, bazar mrazáků. Profesionální gastro vybavení.


Vybavení pro vaši kuchyň. Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství. NOFROST systém udržujte mrazničku zcela bez námrazy.


Díky tomu bude mraznička podávat stále stejný výkon a nemusíte jí nikdy odmrazovat. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce.


Elektro - Prosklena lednice bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky