pondělí 8. července 2019

Lis na placky prodej

Bohužel se nám nepodařilo najít produkt lis na placky. Manuální lis na výrobu placek. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Lis na výrobu placek je perfektní pro vlastnoruční výrobu připínacích placek. Odpružená rukojeť je velmi pohodlná a vyžaduje pouze mírný.


Lis na plechovky a lis na pet lahve pro domácnost. Pětkrát méně starostí za pět vteřin. Více o lisu na plechovky Více o lisu na PET lahve. Aktuální zprávy z Ecopressu Novinky a materiály ke stažení Balení ve 3D. Prohlédněte interaktivn.


U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis. Lis je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm, mm, mm, mm, 50. Vyrábíme placky na zakázku ve vysoké kvalitě s lidským a profesionálním přístupem.


Vše pouze naše ruční práce bez účastí třetích osob. Kupte si stroj na placky online v E-SHOPu. Je to jednoduché - prohlédněte si náš E-SHOP s technologiemi pro výrobu , vyberte si stroj a matrici a objednejte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Konstrukce „dorazu“ zajišťuje horní a dolní zarovnání razidla.


Nově přehlednější a rychlejší. Lis je plně kompatibilní s materiály které se dají koupit v ČR za velmi přijatelné ceny. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Na pravé straně si prosím vyberte v rozcestníku sekci, která Vás zajímá (případně klikněte níže na banner pro danou sekci). Prodám pro nás nevyužitý lis na malé balíky, naposledy jel před lety, vše fungovalo, potřeba zaservisovat. Pravé kolo potřeba nový plášť, při parkování mi sjel z disku. Prodej z důvodu přechodu na větší lis.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech.


Inzerát byl odebran z oblíbenýc. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky.


Starodávý lis na karty hospoda. Doporučený výkon traktoru s výkonem 20HP a více. Pohon přes kardan, kardan je v ceně.


Nabízíme k prodeji lis na válcové balíky s variabilní lisovací komorou a řezáním Délka 4. Plastová zadní část usnadňuje připnutí placky. Stroje mají široký teplotní rozsah, což způsobuje, že jejich schopnost aplikovat danej tisk na povrch materiálu je skutečně různorodá. Výhodou termotransferovího lisu je, že dokáže aplikovat dané struktury i na materiály s hrubším, případně členitějším povrchem.


Stránka je určena jak pro jednotlivce, kteří si chtějí vyrábět placky doma, tak pro firmy, které mají zájem o produktivnější řešení této technologie. Naleznete zde veškeré potřebné vybavení (stroje na výrobu placek, matrice, vysekávače, komponenty i další příslušenství) a informace. Prodám stroj na výrobu placek se velikostními matricemi (25mm, 37mm, 44mm a 58mm). Vhodné pro výrobu placek se spínacím špendlíkem, magnetku, přívěšek na klíče, atd.


Zároveň nabízím zdarma ke stroji řezačku, potřebnou k výřezu daných velikostí a materiál na výrobu. Odhadem 3ks různých velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky