pondělí 15. července 2019

Litinové pláty na kachlová kamna

V této kategorii najdete všechny typy a rozměry litinových kamnových plátů, zvaných též kamnové litinové tály, nebo litinové plotny na kamna. Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s. Veškeré litinové pláty zasíláme také běžně dopravní službou přímo na Vaší adresu.


Kvalitní litinové pláty dodáváme našim zákazníkům již let. Kamnářskou litinu pro nás na zakázku odlévají slévárny s prověřenou kvalitou. Rozeznáváme litinové pláty úzké, široké, hladké, žebrované, s falcem nebo bez falce.


Dodáváme je našim zákazníkům již let. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě. Litinové rošty a pláty. Kachlová kamna , sporáky a pece jsou nedílnou součástí chat a chalup i rodinných domků. Jestli se chystáte stavět nebo opravovat kamna či sporák, pak potřebujete litinové komponenty a náhradní díly.


Ke stavbě nových nebo k rekonstrukci stávajících zdrojů tepla patří kromě pláště také kamnářské doplňky. Proto se naše firma vrátila k nabídce tradičních litinových kamen, které znáte z vytápění chaloupek našich předků. Grafit - Tuhalesk - Havraní stříbro je sypký přípravek na přírodní bázi. Je určený na údržbu litinových ploten pro kuchyňské sporáky a kamna na tuhá paliva.


Při objednání 1-ks grafitu a způsob dopravy Českou poštou, zasíláme zboží na dobírku za 1100Kč (cena bude změněna při fakturaci). Specializujeme se na litinová kamna , litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.


Náhradní díly na kamna a kotle ,Kamnářské malty a lepidla. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby.


Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Kuchyňské sporáky na tuhá paliva jsou určeny k vytápění a přitápění obytných místností s možností ohřevu, případně vaření. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


Christensen založil ve městě Nykobing na ostrově Mors malou slévárnu. V letošním roce je tomu tedy 1let. Kamna někdy totiž stála stejně jako dům. První kamna topily převážně v hradech, zámcích, kostelech a správních budovách. I ve sbírkách Umělecko-průmyslového muzea můžeme i dnes obdivovat velké litinové pláty z těchto prastarých topidel, nádherně zdobené náboženskými výjevy či heraldickými motivy.


NordFlam Trent boční sklo pravé - krbová vložka. Krbová kamna Asti jsou vyrobena v elegantním klasickém provedení, topeniště kamen je celolitinové bez šamotových tvarovek, stěny topeniště jsou dvojité - zdvojené litinové pláty s dekorem zdi, otočný litinový rošt, ve spodní části pod roštem je popelník. Pláty na kamna - pláty na průmyslově vyráběná kamna a sporáky jsou určené především pro daný typ výrobku. Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např.


Nabízíme pláty na sporáky značek FIKO, REKREANT, KVS- MORA, VYSOČANKA aj. Nemáme-li v kuchyni nebo ve světnici dost místa pro zděná kamna , zvolíme takzvaný přenosný kachlový kuchyňský sporák na nohách. Ten zabere menší podlahovou plochu a také jeho pořízení nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky