pondělí 15. července 2019

Stojan na vaničku se sušákem

Praktický stojan pod dětskou vaničku usnadňuje koupání děťátka, stojan tvoří dvě ramena, na koncích vyhnuté směrem ven, vespod ukončeno protiskluzovými podložkami, stojan se jednoduše skládá a rozklád. Na stojan lze použít pouze vaničku 86cm dlouhou. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Stojan na vanu v bílé barvě.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bezpečné stojany na dětské vaničky přinášejí nejen pohodlí při umístění vaničky ve správné výšce, ale i možnost koupání zejména v prvních měsících u přebalovací komody v pokojíčku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ulehčí koupání miminka.


Rozměry stojanu v rozložené poloze: šířka 44cm a 38cm, délka 98cm - velikost pro rozměry vaničky. Lze ho použít pro vany různých tvarů. Není-li stojan používán pro koupání, je možné ho složit a snadno skladovat.


Skladací stojan pod vaničku je praktickým pomocníkem v domácnosti při koupání dítěte. Těšínská 8 Slezská Ostrava, tel. Tega stojan na vaničku.


Skládá se ze dvou propojených křídlových ramen. Kris kovový stojan na vanu velký se sušákem. Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt. Bebe Jou Stojánek na vaničku 98cm, 103cm.


Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého. Univerzální, skládací stojan pro vaničky o rozměru a 1cm. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Skládací stojan pod vaničku je praktickým pomocníkem v domácnosti při koupání dítěte. Takže Ikea vaničku moc nedoporučuji.


K vaničce jsem pořídila. Dobrý stav,jen v místech skládání oděrky Šikovný pomocník pro koupání mimča,stabilní,i když dítko už sedí. Nebolí záda kvůli ohýbání :-) Skladný.


Praktický skládací stojan pod vaničku se sušákem pro snadné sušení drobných věcí pro Vaše miminko. Vhodný i do menších koupelen. Vaničku si můžete koupit přímo v sadě se stojanem. S výše uvedenou zátkou či bez ní. Můžete si také zakoupit klasickou vaničku a stojan pak třeba dokoupit později.


Existují také stojany se sušákem na prádlo, to je také moc fajn, na sušák pak rovnou můžeme pověsit ručník, který jsme při koupání použili. V horní části je umístěný pravoúhlý podstavec, který zabezpečuje. Nabídka nepřeberného množství potřeb pro koupání a hygienu dětí.


Velký výběr vaniček, koupacích kyblíků, nočníků, sedátek na WC, plenek. Cast Iron skillets, griddles and pots.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky