čtvrtek 11. července 2019

Spotřeba fasádní barvy na m2

Výpočet množství barvy na malování. Příklad: Na 1mmalované plochy budete při spotřebě kg Primalexu na mpotřebovat cca kg barvy. Samozřejmě je vždy lepší počítat s rezervou a nakoupit barvy raději o něco více. Vysoce kvalitní akrylátové, silikonové a silikátové fasádní omítky a báze. Výborná kryvost a snadné nanášení.


V nabídce najdete fasádní barvy na bázi umělopryskyřičné – MAMUT Color EG a MAMUT Color elastik, silikátové bázi – MAMUT Color silikát a na silikonové bázi – MAMUT Color silikon. Tyto cookies (formou textových souborů) jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a nelze je vypnout. Uchovávají informace o preferenci jazyka, sekci přihlášení, ochrany vašich dat. Tyto cookies si můžete deaktivovat v nastavení vašeho prohlížeče, ale bez nich může webová stránka nabízet pouze omezený rozsah služeb a informací.


Ekologická, vodou ředitelná akrylátová fasádní barva, silně vodoodpudivá, odolná proti povětrnostním podmínkám. Barva je vhodná na různé pevné a suché podklady – štukové omítky stěn a stropů, neomítnuté betonové a pórobetonové konstrukce, vláknocementové a dřevotřískové desky. Silikonová fasádní barva profi kvality.


Vyznačuje se vysokou krycí schopností a snadnou zpracovatelností. Používá se na objekty vystavené většímu náporu znečištění. Nejprve si vyberte konkretní odstín, poté zvolte počet kusů balení (ks = l).


Spotřeba je úváděna pro jednu vrstvu nátěru. U té ložnice jsem dal 0. Ještě dodám, že stropy jsou obložené sádrokartonem. Kolik barvy (Primalex standard) jste potřebovali na vymalování ložnice nebo obyváku. Fasádní barva se nanáší ve dvou vrstvách.


V případě, že znáte označení odstínu, uveďte ho prosím do poznámky před odesláním Vaší. Ahoj, tato otázka je opravdu blbá, to se na mě nezlob. Spočítejte si plochy stěn v m2. Všechny barvy nejsou stejné, odlišně kryjí a bude potřeba prostě do toho obchodu zajít a podle toho vybrat. Jestli máte předem určeného výrobce, tak si to můžete najít na netu.


Jinak, nechápu, proč byste měli. Při jeho použití jako fasádní barvy se nanáší na vnější omítku. K úpravě omítek , betonových panelů,. Vhodný rovněž pro podklady se zvýšeným obsahem síranů.


Obsahuje suevitský tras. Nicméně, hodně závisí na druhu dekorativní směsi. Pastovitá tenkovrstvá omítka pro. Baumit fasádní barvy Bayosan Baumit, Quick-mix, Knauf, malty, zateplení, sanace.


Dostupnost: na objednání (2-3dny) Vysoce paropropustný minerální nátěr. Barva je vhodná na všechny druhy pevných a suchých podkladů, zejména na vápenné a vápenocementové (staré i nové – ještě nezkarbonizované) štukové omítky. Správná aplikace fasadní barvy je vizitkou každého řemeslníka. Barvy jsou určeny pro aplikaci stříkáním (u některých typů) nebo válečkem.


Mícháme fasádní , malířské a synstetické barvy , autolaky a lazury. Bohatý sortiment zboží uspokojí každého kutila, profesionálního malíře či lakýrníka. Zastavte se v naší specializované prodejně v Říčanech a osobně se přesvědčte, že u nás zkrátka naleznete vše na jednom místě a nakoupíte tak snadno a. VÁPENNÉ FASÁDNÍ BARVY Pojivem je suspenze krystalů hydroxidu vápenatého v jeho vodném roztoku. Nátěry se vytvrzují reakcí hydroxidu se vzdušným oxidem uhličitým za vzniku nerozpustného uhličitanu vápenatého. Můžete se spolehnout na vysoce krycí kontrastní poměr (kryvost) větší nebo roven 9 při vydatnosti až mna litr barvy.


Tmavé a šedivé podklady tak můžete hravě proměnit na zářivě bílé. Jen stěží najdete výrobek, se kterým vaši fasádu tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky