pátek 26. července 2019

Stropní sušák na prádlo ikea

Jakmile sušák na prádlo odvede svou práci, měl by se klidit, dokud ho zase nebudete potřebovat. Ty naše se dají složit, takže jakmile promění horu mokrého prádla v suché šatstvo, můžete je snadno uklidit. A mnoho z nich můžete k sušení prádla používat i venku na sluníčku. Plast s UV ochranou má delší životnost. Díky dvěma vyklápěcím křídlům je víc místa na sušení prádla.


Vhodné pro vnitřní i venkovní použití.

Jednoduše jej složíte, když jej právě nepoužíváte. Kapacita sušení: metrů. Včetně háčků na sušení drobností, jako jsou ponožky a spodní prádlo. Naše nabídka je bohatá a ať už se jedná o bodové nebo stropní osvětlení či o závěsné lampy, které jsou jednoznačnou výpovědí o vašem stylu, určitě si u nás vyberete výrobek, který vám bude vyhovovat. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický.


Může být ve tvaru kolotoče. Informace o koronaviru a provozu IKEA.

Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Několik důvodů proč si pořídit náš stropní sušák na prádlo : Prádlo u stropu rychleji schne, nepřekáží a nevytváří se na něm ostré hrany jako při sušení na šňůře. Stropní sušák , sušák na strop,balkonový sušák. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky.


Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Hliníkový stropní sušák na prádlo ALU je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon, terasu, lodžii, i verandu.


Můžete ho také umístit také do koupelny s maximálním. Využijte prostor v koupelně, na chodbě, na balkoně nebo lodžii. Prádlo visí u stropu, kde je větší teplo a prádlo tak rychleji uschne.


Uložit ke srovnání 3Kč. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm.


Sušáky na prádlo značky Ikea. Vhodný i pro delší kusy prádla, výška sušáku 1cm. Vyroben z nerezavějících materiálů.


Podívejte se v klidu na sušáky na prádlo v našem e-shopu a následně si váš vysněný sušák na prádlo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů. Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení.

Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí. Velmi praktický je pak stropní sušák na prádlo. Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla.


Tyto sušáky mohou být stahovací. Praktický šňůrový roztahovací sušák na prádlo , vhodný na balkon, do koupelny. Dopřejte prádlu volnost, jakou potřebuje.


Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky