čtvrtek 18. července 2019

Výroba spz se jménem

Možností volby vlastní barevné kombinace. Nenahrazuje oficiální SPZ. Vyrobeno ze slitin lehkých kovů, s logem EU - CZ, podklad všech registračních značek je reflexního provedení. Tyto značky jsou vyrobeny z plastu nebo speciální hlíníkovo-plastové desky a grafických folií, bez prolisu. Nejedná se o právoplatnou.


SPZ na kočárek se jménem. Ministerstvo dopravy novinku již dříve několikrát odložilo. Zcela chápeme, že Vás nudí sériově vyráběné cedulky, které má každý, navíc se můžete setkat s nedostupností Vašeho jména v designu, který chcete. Vaše jmenovka bude prostě Vaše. Jmenovka na kočárek je super dárek na kočárek.


Jméno si prosím zadejte do poznámky u produktu. Některé varianty umožňují i výběr data narození. Skvělý doplněk nejen dětských vozítek, ale i kol, kočárků, motorek, tašek, batohů, skříněk, nástěnek a mnoho dašího.


Balení obsahuje i materiál pro připevnění. Text ve formě samolepky dovoluje jednak použití různého písma a také delších názvů než jako u lisované verze. Zullasungstelle (tam kde se registrují auta) je člověk či firma která lisuje značky, jen se obávám že tam nebudeš mít pruh s CZ. V ČR je lisuje monopolně firma TYCOON či tak nějak, ale značku ti nevyrobí udělají pouze třeba se jménem apod.


Plechové cedulky jsou originálním doplňkem do auta, kanceláře, dílny, kočárku apod. Můžete je připevnit dvojicí přísavek nebo zavěsit přímo na zeď. Tento koncept tvoří 1nejpo.


Ukázka rychlosti našeho lisu na výrobu registračních značek. Nabízíme kvalitní lisované plechy se jménem , nebo názvem firmy. Hoj, klucíííí, nevíte kde se dá nechat udělat SPZtka s mým nickem, koukal jsem že to kluci na srazu měli třeba Andy, atd.


Free Shipping Available. Třeba s oblíbenou kombinací čísel nebo se jménem (ilustrační foto)Foto: Filip. Díky malým rozměrům ji můžete připevnit na kolo, tříkolku či. Značka musí obsahovat minimálně jedno číslo. Nepovolené písmena (nejsou v zákoně) jsou G, CH, O, Q a W. V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme.


Je možnost také si vybranou variantu rezervovat po dobu měsíců za částku 50- Kč (toto je možné bez TP vozidla, pouze na jméno a adresu majitele). Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma spz se jménem. Ušetříte tak čas i peníze. Proto je vhodné obzvláště pokud se pohybujete mimo EU vozit u rezervy tuto náhradní tabulku. Můžete se tak vyhnout z našich zkušeností poměrně častým situacím typu: kamion plný zboží týdny stojící na odpočívadle v zaharaničí, nebo nucená změna dopravního prostředku a zanechání řidiče při rodinné dovolené.


Spz se jménem a fotkou dítěte. A ZA VELIKOST X CM 1KČ. Rohy tabulky jsou zaoblené. Plastová tabulka Na 2mm PSH je nalepena tištěná fólie s laminací, která chrání proti oděru a povětrnostním vlivům. Obojky pro psa se jménem nebo telefonním číslem vyraženým do kůže, mají další, luxusní rozměr.


Je možné si vybrat z různých typů obojků, materiálů a barev, od nejlevnějších podšitých filcem, přes střední kategorii až po ty špičkové, z maštěné kůže. Vyberte si u nás řetízky se jménem , náramek se jménem či s písmenem, náušnice se jménem atd. Poskytujeme doživotní záruku a servis zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky