středa 10. července 2019

Teploměr na zavařovací hrnec

Teploměr na zavařování. Ze zadu teploměru je svorka pro uchycení na zavařovací hrnec. Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou. Zavařovací hrnec a pár slov na závěr.


Doufáme, že jsme vám pomohli vybrat ideální zavařovací hrnec podle naší recenze a že s ním zavaříte mnoho zeleniny a vytvoříte mnoho kompotů.

Doufáme také, že daný model zavařovacího hrnce. Hrnec disponuje dvěma úchyty po stranách a tím to končí. Nic více na takovém výrobku nehledejte.


Z výše uvedeného popisu logicky vyplývá, že klasický zavařovací hrnec musíte položit na sporák nebo kamna, kde dojde k zahřátí vody uvnitř. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Gumová zarážka slouží k upevnění do středového otvoru poklice na hrnec. Jak vybrat zavařovací hrnec. Ačkoliv jsou stále oblíbenější moderní elektrické varianty, ani klasika ještě neumřela. Opravdu je z čeho vybírat. Tradiční zavařovací hrnec z pozinkovaného kovu.


Na plynový a elektrický sporák a sklokeramickou desku. Skladem- 5Kč s DPH 4Kč s DPH. Proto, abyste si doma mohli takovéto pochoutky připravit, také potřebujete nejen speciální sklenice a velký hrnec , ale také zavařovací teploměr , se kterým budete hlídat teplotu při procesu zavařování. Ten by v horké vodě nevydržel ani dvě vteřiny. Nerezový teploměr můžeme také zapíchnout do masa k zjištění jeho propečenosti.


Lze použít také jako teploměr do udírny. Hrnec je vyroben z odolného zinkového plechu. Poklice opatřena otvorem pro teploměr. Do hrnce se vejdou přibližně dvě vrstvy sklenic. Součástí není teploměr na zavařování ani pouzdro na teploměr.


Plánujete nákup produktu: a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt před vámi?

Pozinkovaný zavařovací hrnec REX o objemu l obsahuje hrnec , vyjímatelnou distanční vložku, poklici a pouzdro na teploměr. Hrnec značky Marex Trade je skvělým pomocníkem při zavařování různých druhů. Tento je vyrobený z kovového materiálu, má objem litrů, a můžete v něm zavařovat sklenice ve dvou vrstvách.


Je vhodný na plynový sporák, elektrickou plotýnku nebo sklokeramickou desku. Pouzdro a teploměr je potřeba dokoupit zvlášť. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny. Kč (€0) 4Kč ( €) bez DPH. KOVO HB Hrnec zavařovací 30l bez pouzdra velký.


Hrnec na zavařování můžete zavařovat sklenice ve dvou vrstvách - maso, ovoce, zeleninu, čalamády, v pokličce otvor pro zavařovací teploměr (není součástí výrobku), můžete ho také využít k vaření v pá. Popis: Prodám teploměr k zavařovacímu hrnci. Takto snadno zavaříte i vysoké sklenice, nebo několik menších sklenic postavených na sobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky