pátek 19. července 2019

Mlýnek na maso č 32

Není nad kvalitní, ručně namleté maso ! Melte ho na mlýnku, se kterým jde mletí snadno od ruky. Menší mlýnek pro profi kuchyně. Vetší mlýnek pro profi kuchyně.


Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun. Litinový mlýnek na maso CULINARIA je nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni.

Mlynček na mäso ručný liatinový RKS32. Profesionálny ručný liatinový mlynček na. Inzerát mlýnek na maso v okrese Hlavní město Praha, cena 400Kč, od daniela kratochvílová na Sbazar. Veškeré informace o produktu.


Povrchově upravena silnou vrstvou potravinářského cínu. Je vyrobena z jakostní šedé litiny. Produkt má certifikát zdravotní nezávadnosti.


V balení je řezná deska s otvory o průměru mm.

Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete. Zvláště milovníci domácích huspenin a zulců by se tak bez mlýnku na maso neobešli. Jedná se o principiálně jednoduchý mechanický strojek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Doska má otvory 5mm v ponuke však na našom E-shope nájdete aj. Umelou maso , ale i cibuli nebo housku. Průměr otvorů je mm. Ruční mlýnek na maso č. PORKERT - mlýnek na maso č. Celkové nerezové provedení kvalitně zpracované z velice kvalitních materiálu což je důležité pro dobré mletí masa.


Velkou výhodou tohoto stroje je profi utahovací hlava. Jednoduché odjímaní krajecího ustrojí od motoru což velice usnadnůje práci a. Hledáte mlýnek na maso , který vám vydrží několik let? Použití a čištění je velmi snadné a mlýnek nepotřebuje velký prostor. Silná a masivní konstrukce, při standardní použití nepotřebuje žádný servis.


Litinová konstrukce, šnek a matice Nerezový, tep. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Klička na mletí je zakončena dřevěnou rukojetí pro příjemnou manipulaci. Po odšroubování kličky se dá mlýnek snadno omývat. Dáváme přednost kvalitě, a proto u nás zakoupíte české mlýnky na maso , které skutečně melou! Jejich vzhled se téměř nezměnil a vynikají dlouhou životností a vyrábí se již více než 1let.


Tradiční český mlýnek na maso. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní. Souprava se skládá z plastové příruby a třech kusů plastových trubek různých průměrů (mm, mm, mm).


Porkert Nabíječka jitrnic na mlýnek na maso č. Kvalitní český výrobek s dlouholetou t. Součástí balení je návod k použití. Hliníkový mlýnek na mák Těleso, drtič a klička jsou vyrobeny z nerez oceli, ostatní díly z hliníku, oceli, plastu a pryže. Povrchová úprava u tělesa, drti. Prodám ruční mlýnek na maso EDËNBËRGvel.


Mlýnek je možné uchytit na desku do mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky