úterý 16. července 2019

Pivní sklenice na stopce

Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce. Kalíšek posazený na nožce dodává sklenicím půvab. Kvalitní sklo, jemně zabroušený okraj a důmyslný tvar udržující pěnivost jsou zárukou, že si pivo vychutnáte do poslední kapky.


Zkrátka pivní sklenice na stopce vás nadchnou nejen svojí eleganci, ale také svými užitnými vlastnostmi. Kdepak z lahve, hezky do skla! Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se. Pivní sklo je ideální dárek pro muže.


V naší nabídce najdete sklenice různých tvarů a objemů. Velmi oblíbené jsou pivní sklenice na stopce vhodné pro ochutnávání všemožných pivních speciálů. Také můžete zakoupit sety sklenic na pivo, kterou jsou obzvláště vhodné jako dárek pro všechny pivní nadšence. Detail produktu Do obchodu. Kč UD Chladící půllitr 3ml, bílý Skladem.


Pivní sklenice na stopce

EET informační oznámení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Celkový objem sklenice je 6. Celkový objem sklenice je 65cl.


Minimální objednací množství nedekorovaných sklenic je 6ks. Sklenice je opatřena ryskou l. Luxusní sklenice na stopce s vysoce odolným potiskem. Dopručujeme pro luxusnější řadu našich piv. Odolné sklo proti prasknutí.


Pivní sklenice na stopce

Tuplák Pilsner Urquell s reliéfním logem a pečetí pivovaru dokáže uhasit opravdu velkou žízeň. Tradici pití piva z litrových sklenic, tzv. Bavorsku, kde se takto podává především pšeničné pivo.


Zobrazit všechny filtry. Bakalář (8) Černovar (7) Pražačka (3) Typ sklenice. Bez ucha (8) Na stopce (2) S uchem (8) 1. Doporučené Nejprodávanější Nejdražší Nejlevnější K. Dopřejte si s přáteli posezení u piva ve velkém stylu a. Darujte svému muži pivaři elegantní pivní láhvovou sklenici na stopce. Tato sklenice má tvar klasické láhve otočené hrdlem dolů, do níž si můžete nalít svůj oblíbený nápoj.


Pivní sklenice na stopce

Celá tato sklenice je na stopce , což jí dodává ten pravý šmrnc. Prodám pivní sklenice a plechovky pro sběratele. Plechovky jsou půllitrové Litovel, Svijany vánoční máz a German Red. Cena za sklenici je 6- Kč.


Vyberte si dokonale čiré sklenice na vodu, pivní sklenice na stopce či odlivky pro podávání míchaných alkoholických i nealkoholických nápojů od předních českých a slovenských skláren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky