středa 10. července 2019

Stojan na mobil z kartonu

DIY stojánek na mobil LadySasetka DiY. Unsubscribe from LadySasetka DiY? Povaluje se Vám mobil po stole a mnohokrát ho nelze mezipapíry nalézt? Vyrobte si stojánek, Velmi jednoduchý z tvrdého kartónu, pěkný. Materiál: krabicový papír špejle lepidlo Herkules jednobarevné ubrousky s použitím ubrouskové techniky a nebo kousky papíru na metodu kašírování s následným barvením voděvzdorné barvy.


Vystřihněte z vhodné krabice kousek kartonu.

Udělejte jeden ohyb vpředu. Stačí malý kousek, aby mobil nesklouzl z kartonu. Zezadu ohněte karton dvakrát. Záda mobilu tak budou mít pod sebou opěrný trojúhelník, který budou vlastní vahou telefonu přidržovat ve. Jak si vyrobit držák na telefon Kutil Adam.


Perfektní - Duration: 2:55. Taky vyhazujete peníze za ochranu na mobil ? Kupte si balonek a postupujte podle mě a už nikdy nemusíte vyhazovat svoje peníze na kryty.

Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Držiaky na mobilné telefóny na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Ottie, Baseus, CONNECT IT a ďalších. kanál s názvom Advertisers zverejnil zaujímavé video, ktoré zachytáva rôzne typy po domácky vyrobených štýlových stojanov na mobil.


Hlavným dôvodom, prečo si ľudia doma vyrábajú stojany, je podľa práve to, že na smartfónoch čoraz viac pozeráme videá a multimediálny obsah. Pouštět si z mobilu videa k vaření, to už dneska nikoho nepřekvapí. Mobil , který máte jak opřít, aby vám neklouzal po lince a nepadal do rozdělaného jídla, ano. Návod na složení nemá cenu zdlouhavě popisovat, stačí když se podíváte na názorné video, a během chvilky se to naučíte sami. Po chvíli cviku zvládnete složit tento stojánek do jedné minuty.


Mercury WOW Ring umožňuje snadné a. Znáte ještě nějaký jiný originální stojánek na mobil , který se dá vyrobit za takřka nulovou cenu? Orientujeme se též na výrobu z kartonu. Držáky mobilů na kolo a motorku.


Umožní vám připevnit telefon na řídítka jízdního kola či motorky a využít ho jako GPS navigaci nebo multimediální přehrávač. Dokonale tak ochrání vaše zařízení.

Doplnky a dekorácie Nenechávajte svoje zubné kefky voľne ležať na okraji umývadla. Stojan ze šungitu pro uložení mobilního. Odrušuje elektromagnetické záření v celém spektru frekvencí používaných mobilními operátory. Papírový (kartonový) nábytek je vyroben z vysoce kvalitní papírové lepenky a promyšlenou technologií skládání se plně vyrovná všem ostatním druhům materiálu pro výrobu nábytku. Nábytek z kartonu je ekologický (bez chemických přísad), 1 recyklovatelný a nevypařuje chemické látky.


Mějte své informace ihned po ruce díky vlastnímu stojánku na mobilní telefon. Kartonový nábytek je pro lidi. Tmavě hnědý stojan v imitaci tmavého dřeva na mobil či tablet. Svou velikostí a různými úhly z obou stran je plně použitelný i jako stojan na tablet. Velmi krásný a vhodný doplněk (dárek) do každé domácnosti.


Už nikdy nezapomenete kde jste položili svého zvonicího miláčka. Je vyroben z Ethylen-vinyl- acetátu (EVA) takže stejný materiál z jakého se vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky