pátek 19. července 2019

Mikrovlnné trouby multifunkční

Mikrovlnné trouby bifunkční – Nadstavba mikrovlnek monofunkčních, které jsou vybaveny poměrně oblíbeným grilem. Multifunkční mikrovlnné trouby od Whirlpool umí ohřívat, grilovat, rozmrazovat zeleninu a vařit na páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Charakterizuje je fakt, že dokáží vlastně plnohodnotně nahradit běžné trouby na pečení.


Mikrovlnné trouby multifunkční

Tyto modely jsou ideální, když vám chybějí peníze nebo prostor, či obojí najednou. Parní multifunkční trouba Whirlpool W11I MS180. Prodám díly na mikrovlnnou troubu Sanyo. Náhradní díly do mikrovlnné trouby.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí technologie Quick Select. Následně nastavíte časovač na určitý čas (do minut).


Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Ať už preferujete mikrovlnou troubu s menším nebo větším objemem, pamatujte také na její funkce.


Vybírat můžete mikrovlnky s grilem, horkovzdušné nebo multifunkční. Naopak některé trouby jsou dostatečně prostorné i pro umístění velkého talíře okolo nebo více cm. Výkon je zásadní hodnotou u mikrovlnné trouby a přímo ovlivňuje rychlost ohřevu.


Obvykle jde o multifunkční trouby , ve kterých je možné připravovat například i pizzu. Velice kvalitní mikrovlnné trouby koupíte od značky Whirlpool. Jen velmi zřídka se můžete setkat s. Naše výherkyně ve střední cenové kategorii je Whirlpool AMW 4IX, a to díky pohodlnému ovládání, krásnému designu, zajímavým funkcím a vysoké kvalitě celkového provedení.


Jemný povrch můžete snadno vyčistit bez jakéhokoli poškození či ztráty barvy. Trouba je skvěle odolná vůči rzi a škrábancům, a proto skutečně dlouho vydrží. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat.


Mikrovlnné trouby multifunkční

Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Máte-li malou kuchyni, pak kombinace klasické trouby s mikrovlnnou je ideálním řešením. S přípravou pokrmů si poradí od začátku do konce, ale přitom má příjemně jednoduché ovládání. Opět zařazujeme do nabídky i kompaktní multifunkční trouby s mikrovlnami.


Kompaktní multifunkční trouby. Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Prostřednictvím těchto spotřebičů můžeme snadno a rychle ohřívat jídlo, moderní mikrovlnky však disponují i celou řadou dalších funkcí, díky. Dvířka mikrovlnné trouby jsou bez jakýchkoliv zářezů a hran, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty.


Mikrovlnné trouby multifunkční

Vnitřní skleněný panel je navíc snímatelný. Tato konstrukce umožňuje udržovat dvířka v čistotě jen jednoduchým utřením. S velkým proniknutím do podstaty věci vyvinutá klenutá trouba pro skvělé výsledky pečení spojené obvykle s tradičními dřevem vytápěnými pecemi na chléb!


Vařte, pečte, grilujte v jedné multifunkční troubě. Nebo jděte ještě dál a pořiďte si multifunkční parní troubu, která vašim pokrmům dodá šťavnatost uvnitř a křupavost navenek. Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět.


Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W a mechanické ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky