středa 17. července 2019

Ruční mlýnek na kávu lodos

Mlýnky na kávu s tradicí. Dobrý den,dostala jsem v loni pod stromeček ruční mlýnek na kávu Lodos Temp(výrobce Lodos ). Přesně ten co máte na obrázku. Dnes se mi však stála malá nehoda. Vylomila se mi ručka na mletí. Pouze tu ručku na mletí?


Ruční mlýnek na kávu lodos

Nerada bych manžela zklamala. Pokud by to náhodou šlo. Desítky let ověřených postupů, ruční práce a záruka let , to jsou mlýnky Lodos. Chtěl bych se zeptat, který model dle ilustarčního obrázku jste schopni dodat. Dobrý den, rád bych si koupil ruční mlýnek na kávu s mlecími kameny.


Mohli byste mi vysvětlit, v čem spočívá jejich přednost a zdali máte takové mlýnky v nabídce. Pro ty, kteří si potrpí na české výrobce jsme vybrali český ruční mlýnek na kávu Lodos Temp. Mlecí mechanismus je vyroben z kalené oceli, zbytek mlýnku je vyroben z plastu. Nechybí ani nastavení hrubosti mletí kávy pro různé způsoby přípravy kávy.


Cestovatelé zajisté ocení snímatelnou kliku a menší. Nasypte zrnkovou kávu , několikrát zatočte kličkou a už za okamžik se kolem rozlije opojná vůně čerstvé kávy. Ruční mletí kávy je zážitek. Tradiční způsob mletí kávy, jenž si naše babičky určitě pamatují, se může stát součástí kávového rituálu.


Další skupinou jsou elektrické mlýnky s tříštivým ostřím a třetí skupinou jsou elektrické mlýnky s mlecími kameny. Moderní ruční mlýnek na zrnkovou kávu s prvotřídním keramickým mlecím mechanismem. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová.


Aby se z mlýnku na kávu stal praktický a spolehlivý pomocník, je žádoucí jeho výběru věnovat dostatečnou pozornost. Jak vybrat mlýnek na kávu. První krok by měl směřovat k výběru typy mlýnku, tedy jestli si pořídíte ruční nebo elektrickou variantu.


Následovat budou méně důležité i vysoce užitečné parametry a. Krásný designový retro mlýnek na kávu od českého ověřeného výrobce Lodos na ruční mletí kávy. Mořené bukové dřevo je opracované s mimořádnou precizností a spolu s pochromovanými kovovými částmi vytvářejí krásný ruční mlýnek. Ve spodní části se ukrývá šuplík, kam padá namletá káva. Nenechte se mýlit, nejedná se o žádného staříka. Kávu namele ve výborné kvalitě.


Ruční mlýnek na kávu lodos

Můžete jej využít od nejjemnějšího mletí, například pro džezvu, až po filtrované kávy s. Malý mlýnek Lodos Temp využijete v domácnosti, ale je ideální také na chatu nebo na dovolenou, zkrátka všude tam, kde nemáte přístup k elektřině. Je ideálním partnerem na cesty. Se svou velikostí necelých centimetrů a odnimatelnou kličkou si najde místo v každé batohu nebo cestovní tašce. Lodos Temp ruční mlýnek na kávu bílý heureka-cpc heureka-sk-nazev Lodos Temp bílý.


Buďte první, kdo napíše hodnocení! Expedice objednávek funguje na 1. Přepravu přes DPD jsme zlevnili z Kč na Kč a při nákupu nad 9Kč je nyní zdarma. Showroom na Praze vydává objednávky v zabezpečeném režimu.


Snadno přenosný a velmi lehký ruční mlýnek české značky Lodos. Ideální třeba na dovolenou, na chatu, do práce, do auta, či zkrátka všude, kde nemůžete být bez své kvalitní čerstvě umleté kávy. Vejde se naprosto všude. Je vyroben z kvalitního plastu, kovu a kalené oceli, ze které jsou zhotoveny mlecí kameny.


Kvalitní mlýnek od české firmy s více než 90letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky