středa 10. července 2019

Záložky do knih k vytisknutí

Já jsem na záložky do knih hrozná, většinou si knížku založím tím, co mám zrovna u sebe po ruce - účtenka, pohle dopis, kus papíru nebo novin, který někde poblíž utrhnu. Nápad na to, si ji sama doma vytisknout podle svých představ se mi moc líbí a díky za něj! Máte s dětmi rozečtených vždy několik knih najednou ? Proplétaná záložka se bude určitě hodit. Výsledek obrázku pro záložka. Kreativní Výroba Aktivity Pro Děti Umění A Řemesla Vánoční Ozdoby Party Ma.


Jak si vyrobit záložku do knihy. Také jste vášniví čtenáři, a často se ztrácíte v množství rozečtených knížek? Vyrobte si s dětmi jednoduché papírové záložky do rohu knížky.


Pobavíte se při společném vyrábění a navíc si vyrobíte něco užitečného! A věřte, že zvýšíte zájem dítěte o knížky a čtení, když bude mít v knížce záložku, kterou si samo vyrobilo! Patříte - li k milovníkům knih a vášnivým čtenářům, jistě si potrpíte na pořádné záložce. Aby něco vydržela, neroztrhala se, lehce se nevytratila. Nebo byla alespoň originální.


Pokud ano, jste tu správně. Vyberte si z několika typů papíru, případně je možné doplnit záložky o laminaci pro ještě lepší vzhled. Jak můžete mít záložky ještě dnes - Brno: 1. Zadejte tisk on-line a vyzvedněte si je osobně ve Spielberg Office Center, Holandská 2. Nechte si je doručit Messengerem v Brně za 1Kč. Záložka může mít i podobu motýla, který usedl na stránky knihy. Stačí z tvrdého papíru vystřihnout tvar křídel a přilepit k nim tykadla z drátku.


Záložka do knížky je praktický pomocník, díky kterému budete vždy vědět, na jaké straně knihy nebo učebnice jste skončili. K výrobě záložky budeme potřebovat: tvrdý papír (může jím být čtvrtka nebo karton z jakékoliv krabice) barevný papír. Opět si vezměte obdélník z tvrdšího papíru, štětec, barvy a malujte! Aby byly linie přesné, opět vám pomůže washi páska, kterou snadno ze záložky zase strhnete, aniž by se papír poničil. Sháníte dárek pro milovníka knih , ale neodvažujete se mu koupit knížku, abyste se opravdu trefili do jeho vkusu.


PrintNet využíva informácie uložené pomocou súborov cookies, nevyhnutných na prevádzkovanie internetového obchodu a spracovanie štatistík. Záložky do knih - Vyšívání - Ruční práce, kreslení, šití, vyšívání, palikčkování, patchwork. Katalog prací TOP práce Náhodná práce Diskuze Fotogalerie Kontakty Přidat vlastní práci. Malonákladový tisk knih pro vydavatele i autory. Dotisk knih pro knižní trh za výhodných podmínek.


Internetové knihkupectví ABZ Vám přináší zábavu, poučení, radost, vědomosti, napětí i vášeň a mnoho dalšího formou knih již let. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Za tu dobu jsme pro Vás zpracovali více než milion online objednávek a doručili Vám asi miliard slov. Jsme šťastní, že Vám můžeme dělat radost. Originální Záložka do knížky - SOVA ve stříbrném provedení je krásný dárek pro všechny, co rádi čtou.


Sova, jako symbol moudrosti, ještě více podtrhne význam této záložky , jako vhodný dárek pro stude. Nejprodávanější produkty. Kč 3Kč bez DPH Magnetická záložka Méďa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky