pátek 26. července 2019

Mlýnkoodstopkovač prodám

Pokud chce vinař vyrobit kvalitní víno je nezbytné používat místo mlýnku, který hrozny s třapinami pouze rozemele, tzv. Kč (bez dph) Mlýnek na hrozny ruční MINIENO Na dotaz. Prodám stroje na zpracování hroznů.


Jedná se o násypku, mlýnkoodstopkovač a olivové čerpadlo vše v nerezovém provedení. Wottle-A2), olivové čerpalo (Mori). Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: prodam okres Břeclav. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Mikulovská vinařská podoblast. Dům, zahrada, bydlení Zahrada Zahradní stroje Ostatní Mlýnkoodstopkovač Mlýnkoodstopkovač. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.


Mlýnky ruční či motorové jsou určené k drcení hroznů llisováním. Rám i násypka jsou vyrobeny z pevného ocelového profilu (povrchová úprava práškovým lakem pro potravinářství) nebo z nerezové oceli AISI 304. Násypka je nerezová,válce hliníkové a zbytek lakovaný. Horní nádrž na splachování 16l,spodní nádrž 20l. Velice jednoduchá obsluha a výměna obou nádrží.


Antibakteriální prkénko. Možnost poslat i na dobírku. Vysazuje se k betonovým, kamenným i jiným plotům, altánům, k nevzhledným budovám a zdem. Snáší znečištěné ovzduší, má výrazné podzimní zbarvení listů a plodů, v zimě listy opadají.


Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Aluminium Profile. Free Shipping Available. Jsou na červené,žádný použitý barik.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky