pátek 12. července 2019

Prodám stroj na výrobu placek

U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis. V ceně stroje je jedna matrice o prumeru mm. Průměrná produktivita výroby je 3ks za hodinu.


Odhadem 3ks různých velikostí. Zároveň nabízím zdarma ke stroji řezačku, potřebnou k výřezu daných velikostí a materiál na výrobu. Lis je plně kompatibilní s materiály které se dají koupit v ČR za velmi přijatelné ceny.


Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu. Možnost výroby kusových i tisícových sérií. Prodám stroje na výrobu placek s příslušenstvím. Bezpečnostní kamera San.


Vhodné pro kusové, střední i větší zakázky. Příprava pro výsek motivů na placky. Stroj je v 1 pořádku. Stáhněte si soubor se všemi rozměry placek pro přípravu grafiky. Ostatní - Prodam stroj bazar.


Doporučujeme rovněž si důkladně prostudovat manuál k obsluze Vašeho stroj SuperButton, kde naleznete další detaily a tipy ohledně použití vhodného papíru, jak tisknout okraje, čemu se vyvarovat, apod. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Přes půl milionů uživatelů za den. V podstatě nepoužívaný.


K tomu přidáme grafický vysekávač mm. Inzerát Placky-Butony - prodám kompletní výrobu v okrese Mladá Boleslav, cena dohodou, od PISKUNTALEKna Sbazar. Všechno je v podstatě nepouživané a 1 funkční. Přidáme také zbytek zásob (otvíráky, magnety, špendlíky - cca.


3ks.). Součástí je matrice 56mm. Kde se dá koupit stroj na výrobu placek ? Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Polská výroba a prodej strojů na pečení trdelníku. Staročeský trdelník, receptura pocházející z Madarska, dávněji však spíše z Rumunska, MEXIKO.


This feature is not available right now. Kontakty na dodavatele materiálu Varianty bussiness plánu - Provoz eshopu V současné době je na Českém trhu pouze několik eshopu zaměřených čistě na prodej reklamních placek , (viz klíčové spojení eshop placky) ideální okamžik obsadit toto volné místo na trhu. V případě že se vydáte touto cestou, máte vše. Speciální mykačka - stroj na výrobu kuliček z rouna nebo syntetické střiže. Tento stroj na výrobu cukrové vaty bude velkým hitem na oslavách narozenin či jiných setkáních.


Jednoduše nasypte cukr do stroje a během několika minut si můžete vychutnat lahodno. Britských ostrovů, kvalitně zpracovaný, pěkný design. V původní krabici s návode. Please try again later.


Surovinou může být veškerá hořlavá biomasa (větve, sláma, dřevo, papír, obilí, listí, tráva apod.). Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 5- Kč. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 14- Kč nebo za 9- po platbě předem.


Prodám rok starý lis na výrobu placek včetně matric o průměru a 44mm. Nože jsou originál Alpine a jsou oboustranné , otočení nože zabere pár minut. Naše stroje pro výrobu vzduchových polštářků nabízejí vysokou funkčnost a flexibilitu s výsledkem čistého balení.


Sada obsahuje 6m dlouhý c profil o rozměru 70x70x4mm (černý), 2ks 5ti ložiskového vozíku do tohoto profilu (vozíky jsou kyvné a výškově stavitelné), nájezdové kolečko, dojezdovou kapsu, 2ks plastových zátek do profilu a boční vedení brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky