úterý 30. července 2019

Přípravek proti mlžení zrcadel

Přípravek proti mlžení zrcadel

Jak zabránit mlžení oken? Snadnou pomoc nabídne každá koupelna. Nedávno nám začal podzim a tak se většina z nás, kteří ráno dojíždí za prací automobilem a nemají garáž, potýká s nepříjemným mlžením skel. Nejnovější technologie s nanočásticemi stříbra.


Přípravek omezuje mlžení oken, zrcadel a. Snadná aplikace, sprej odpuzující v. Příčin zamlžování oken může být mnoho. Někdy jde o chyby konstrukční, jindy třeba jen podceníte to, že máte na parapetu moc květin nebo máte příliš husté závěsy a záclony, které brání proudění vzduchu až k oknům. Speciální autokosmetika zabraňující mlžení skel a zrcadel. Velmi snadno se aplikuje a zvyšuje bezpečnost při jízdě. Mýdlo neoplachujte, ale rozleštěte ho suchým hadříkem dokud nebudou skla průzračně čistá.


Zdroje vlhkosti jsou přitom v autě úplně všude – v sedačkách, v koberečcích, v rozvodech klimatizace a topení. Co všechno tedy lze proti zamlžování, resp. Vaše jízda tak nebude ohrožena problémovou viditelností přes zamlžená okna.


Speciálně vyvinutá emulze působí hloubkově a proniká až do struktury skla. Po aplikaci se vytvoří. Proti zamlžování brýlí. Tyto brání zamlžování skla, usazování mlhy na ochranných brýlích i zamlžení čelního skla automobilu. G-NANO Antifog je řada přípravků proti zamlžování.


Rovněž zamezí mlžení zrcadel v koupelně či jiných skleněných a plexisklových doplňků domácnosti. Ecofilm MHF topná folie pod zrcadlo, proti mlžení tak jeho zamlžení. Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie nalepí na zadní stranu zrcadla.


Nabízíme sortiment produktů kategorie: Folie proti mlžení zrcadel. V našem sortimentu naleznete: MHF UK 2x 2Topná folie proti mlžení zrcadel , MHF UK 5x 2Topná folie proti mlžení zrcadel , MHF UK 5x 5Topná folie proti mlžení zrcadel. Produkt NanoConcept proti mlžení skleněných povrchů, účinný anti-mlžící a čisticí prostředek fungující na principu nanotechnologie. Folie pro podlahové vytápění pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy, sady pro svépomocnou instalaci podlahového vytápění, folie pro stropní vytápění, topné folie MHF proti mlžení zrcadla, topné folie pro speciální aplikace.


Topná fólie chránící zrcadlo v koupelně před mlžením. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. S AntiFogem od Gyeonu se vám bude pracovat snadno. V balení máte aplikační houbičku a hadříky a dolešťovací utěrku. Co je však naprosto klíčové - okno pořádně očistit.


Přípravek proti mlžení zrcadel

KFOX 2ml, přípravek proti mlžení , pěnový. Návod na použití: Důkladně umýt a osušit sklo. Nechat zaschnout a vyleštit. Většinou se kondenzuje voda na skle,díky rozdílným teplotám,ale slyšel sem např. A s těmito přípravky nemám zkušenosti.


Již mnoho let se zabýváme dovozem a distribucí profesionálních přípravků pro čištění a ochranu vozidel. Spolupracujeme s významnými evropskými výrobci s vlastním vývojem a výrobou. Vyrobeno na základě neiontových povrchově aktivních látek.


Přípravek proti mlžení zrcadel

Nanočástice obsažené v přípravku jsou na molekulární úrovni a těsně přiléhají ke. Zabraňuje mlžení oken a zvýší vaši bezpečnost v autě. Rain-X Anti-Fog dávejte na vnitřní plochu oken kde zabrání jejich mlžení. Anti Fog čistí a zanechává dlouhodobou ochra.


To může být hodně nebezpečné, hlavně v zimě, když prší a vjedete např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky