středa 15. července 2015

Setonův hrnec diskuse

Setonův hrnec strávníky zasytí, ale není to jen o naplnění žaludku. Příprava jídla netradičním způsobem, bez moderních nástrojů, má své kouzlo. Se sotonovým hrncem možná objevíte skryté kuchařské schopnosti, jisto jistě se ale přesvědčíte o tom, že existovat se dá i bez elektřiny a drahých propriet. Vy se tak můžete dvě hodiny opalovat, koupat se nebo si chvilku zdřímnout.


Pak stačí jen opatrně vyjmout pokrm ze země a užívat si dokonalou chuť šťavnatého masa a zeleniny. Seton v dobrodružné knize Dva divoši. Výsledkem má být nejen chutné jídlo, ale především zábava pro celou rodinu. Vykopejte a ochutnejte.


Po dvou hodinách maso vykopejte, pečicí papír co nejpečlivěji očistěte a hotovou dobrotu vysypte na pekáč. Konzumujte ihned s brambory nebo pečivem. Je to vlastně jenom díra v zemi s několika horkými kameny a trochou vody, ale úplně stačí k přípravě teplého oběda.


Výroba tohoto hrnce vám zabere delší dobu než běžná příprava jídla na grilu nebo v kotlíku, ale budete se při ní cítit jako praví zálesáci. Není na tom nic těžkého, potřebujete jenom přírodní materiál a trochu trpělivosti. Teploty v nich nedosahují tak vysokých hodnot, výhodou je, že se pokrm během přípravy nepřipálí a není třeba jej míchat. Stačí dopoledne postavit vařič na sluníčko, vložit do nich nádobu se surovinami a po několika hodinách z nich vyjmout hotový pokrm (například rizoto).


Maso Maso ze Setonova hrnce „plecko Krušnohor“ na tři různé varianty. Klasický tábornický recept zná většina milovníků dobrodružných knížek ze Setonových Dvou divochů. Tenhle recept se hodí, když vás čeká delší zastávka na jednom místě. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké.


Na úvod začneme opravdu ze široka. K popisu hrnců přistoupíte z globálnějšího úhlu pohledu. Na počátku všeho vás totiž čeká rozhodnutí, zda se vydáte cestou klasického hrnce, o kterém pojednává tento článek, nebo dáte přednost tomu elektrickému. Simple, Fast And Affordable Online Divorce.


Start Your Divorce Today! Již několikrát jsme se přesvědčili, že starý zalesácký způsob současného vaření a pečení bez použití jakýchkoliv nádob opravdu funguje! Myslím, že když na začátku tlakuješ hrnec , tj necháš otevřenou pojistku a plamen na větší, tak tím, jak začne pískat se prověří, že je pojistka průchozí.


Digitálně ovládaný hrnec (nastavuje se stupeň a čas vaření) má po dokončení vaření automaticky přepnutí na přihřívání, mechanicky ovládaný (otočným přepínačem se nastavuje jen stupeň vaření) můžeš vypnout časovací zásuvkou, kde nastavíš dobu, kdy má procházet el. Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. Pomalý hrnec neznám,al jestli se néco vaří celý den,tak to už asi taky bude pékné mrtvá hmota,jako když to strčím do mikrovnky.


Hrnec se rovněž vyznačuje velkou úrovní řemeslného provedení, díky čemuž není nutné se bát toho, že by po několika vařeních přestal fungovat. Pozitivem je i snadná údržba , kdy je možné model umýt v myčce – díky nepřilnavému povrchu je však i případné manuální mytí snadné a rychlé. Jedná se o elektrické zařízení svého druhu, tj.


Setonův hrnec diskuse

Cena je různá, já jsem dostala hrnec l zn. Není to špatné, ale čekala jsem od toho více. Všechno má trochu chuť jako z konzervy. Parní hrnec jsem si koupila přes internet, do dvou dnů přišel poštou, je super. Lepší je skleněný, použití na sporáku, hrnec titanový, maso pečené bez tuku, má kůrčočku a chlapům to víc chutná.


Ještě by to chtělo kuchařku. Asi se do něčeho takového dám. Oba dva jsem použil i na kopání díry na setonův hrnec. Tam dostávala špička hodně zabrat, ale ostří to až tak moc neuškodilo, není tolik vytaženo.


U parangu bylo kopání díky plochému čumáku lepší a také se s ním lépe vyhazovala hlína, má prostě na špičce větší plochu materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky