pátek 10. července 2015

Sonické zubní kartáčky

Další sonické kartáčky jako Oral-B Pulsonic, Waterpik, Sencor a Dr. Mayer jsou připraveny okamžitě k expedici. Vsaďte na sonický elektrický zubní kartáček Philips Sonicare, Curaprox nebo Panasonic. Elektrické zubní kartáčky mohou nahradit klasické zubní kartáčky.


Sonické zubní kartáčky

Výhodou je především fakt, že u klasických zubních kartáčků je nutné znát správnou techniku čištění pro opravdu efektivní výsledek, elektrické kartáčky díky kmitům štětin čistí zuby prakticky za vás. Zcela unikátní je jejich šetrný stírací pohyb, který je tím nejzdravějším způsobem čištění zubů. Sonické elektrické zubní kartáčky. Toužíte po perfektně vyčištěných zubech, trápí vás ale citlivé zuby a dásně?


Vyzkoušejte sonický kartáček na zuby, který šetrně čistí zuby i dásně. Vsaďte na kvalitu elektrického sonického kartáčku Oral B, Curaprox, Foreo nebo Philips a zbavte se zubního plaku a zbytků jídla v ústech. Vytvářejí tak dynamický proud tekutiny (směs slin, pasty a vody), který se dostane i do mezizubních prostor.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Velmi propracovanou sonickou technologií disponují sonické zubní kartáčky Philips Sonicare. Každý sonický zubní kartáček Philips Sonicare je vybaven různými čistícími režimy a dalšími funkcemi. Vsaďte na preciznost a šetrnost sonického čištění zubů a vyberte si sonický zubní kartáček Philips Sonicare.


Správné čištění zubů je důležité pro zdraví chrupu, dásní a celé ústní dutiny. Výsledkem budou krásné bílé zuby a oslnivý úsměv. Užívatelé hodnotí nejlépe značky InnoGIO, Sencor a Philips Sonicare. Vybírejte si Zubní kartáčky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Sonické zubní kartáčky

Nikdy jsem neměla elektrické či dokonce sonické kartáčky , docela jsem se jim i bránila, protože jsem si říkala, že přeci není možné, aby mi “něco” vyčistilo zuby lépe, než když to udělám manuálně já. Najdete tam kartáčky známých značek, ale i takové, které jsou produktem daného obchodu. Zubní kartáček Oral-B Pulsonic Slim One zajišťuje bělejší zuby už za týdny, protože odstraňuje povrchové zabarvení zubů.


Díky ultra štíhlé a super lehké rukojeti lze zubní kartáček velmi snadno držet v ruce a je tudíž vhodný k použití doma i na cestách. Jaké je čištění sonickými kartáčky ? To se dozvíte v této recenzi od Radovana a Loly. Oba typy kartáčků mají své nesporné výhody. Klasické zubní kartáčky jsou levnější a zuby si s nimi vyčistíte kdekoliv a kdykoliv.


Sonické zubní kartáčky

Moderní elektrické sonické zubní kartáčky jsou zase k zubům a dásním mnohem šetrnější a čištění zubů je s nimi navíc hračka a zábava. Díky kombinaci stíravého pohybu – jako u manuálních kartáčků a cirkulace proudění tekutiny dochází k efektivnímu čištění zubů téměř bez námahy. Hlavice sonického kartáčku se při čištění rychle, ale zároveň mírně kýve do stran. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Například pro klasických program clean je tento čas stanoven na minuty.


Je tedy vhodné si spodní i horní čelist rozdělit na čtyři úseky a každému věnovat půl minuty. Vážení zákazníci, z důvodu bezpečnostních opatření ze strany Zásilkovny. Kartáček vás po každé uplynulé půl.


Sonické zubní kartáčky

Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky