čtvrtek 16. července 2015

Vestavná dvouplotýnka

Vestavná dvouplotýnka

Sklokeramické dvouplotýnka. Vystačíte si s klasickým nádobím, vaříte poměrně efektivně a deska dvouplotýnky se skvěle čistí. Nežádoucí je značné zbytkové teplo, avšak i to lze využít ve svůj prospěch.


Bosch PVS645FB5E nabízí ovládání DirectSelect, které umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. Prohlédněte si naši nabídku varných desek od plynových přes sklokeramické až po úsporné indukční, díky nimž ohřejete jídlo rychle a efektivně. Každý spotřebič má jedinečné vlastnosti, abyste našli takový, jenž bude dokonale vyhovovat vašemu způsobu vaření. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Gorenje ECT641BSC nabízí funkci StopGo, která okamžitě přeruší provoz všech varných zón a šetří tím energii, přičemž můžete proces znovu obnovit jediným dotykem.


Vestavná dvouplotýnka

Elektrická vestavná dvouplotýnka zn. Mora, plně funkční, v nerezovém provedení. Jediným nedostatkem je to, že ukazatele intenzity vaření (číslíčka u ovládacích knoflíků) jsou setřená. Po přestavbě kuchyňského koutu se nám již nehodí, ale velmi dobře může posloužit např. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli.


Indukční vestavná deska MORA VDIT 6C. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.


Kombinujte tuto modulární varnou desku s ostatními varnými deskami od Electroluxu a sestavte si vlastní kombinaci způsobů příprav. Zvětšit malý panelákový byt je úkol takřka nemožný. Existují jen drobné fígle, jak opticky ošálit alespoň oko. Jenže co když majiteli ani oči neslouží? Vyřešit takové dilema dostali za úkol designéři.


Dvouplotýnka – indukční deska vestavná do pracovní desky. Senzorové ovládání usnadňuje jednoduché ovládání spotřebičů jemným dotykem. Snadno čistitelný povrch ovládacího panelu.


Dbejte hlavně na rozměry vestavné skříňky a funkce vestavné trouby. K vestavné troubě si také vyberte varnou desku. K moderním kuchyňským linkám neoddělitelně patří zabudované varné desky, ať již klasické plynové či moderní sklokeramické a indukční. Naopak do malého bytu nebo na chatu se výborně hodí malá a mobilní elektrická dvouplotýnka.


Dvoupodlažní rodinný dům je postaven na okraji obce Vacov v lokalitě zvané Vlkonice, která je posazena do krásné šumavské krajiny cca km severozápadně od města Vimperk. Snadná obsluha a údržba nadchla již mnoho uživatelů těchto varných desek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Vestavné monoklimatické ledničky, Retrospot. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky