středa 8. července 2015

Marinovací jehla

Se směsí koření, dle Vaší chuti, budou vaše grilované pokrmy labužnickým zážitkem. Výsledek bude mnohem šťavnatější a s. Vychutnejte si lahodnou chuť grilovacího masa, kterou vám zajistí použití profesionální marinovací jehly Traeger. Vaše grilování nikdy nebylo tak skvělé jako teď.


Marinovací jehla

Důmyslná marinovací jehla Küchenprofi je pomocníkem nejen při grilování ale při každodenním vařením. Už se nemusíte spoléhat na marinování masa přes noc nebo plánovat grilování hodiny dopředu. Injektor o obsahu 50ml s dobře.


S marinovací pistolí DELÍCIA ochutíte maso nejenom na povrchu, ale i uvnitř, a připravíte s ním šťavnaté masité pokrmy s výraznou chutí. Dutá jehla umožňuje marinování olejem včetně koření. Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v naší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat. Velmi praktická jehla na marinování opatřená stupnicí, o objemu ml, vyrobená z prvotřídního platu a opatřená jehlou z nerezové oceli.


Marinovací jehla

Na tento výrobek poskytujeme záruku let. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jehla pro marinování masa z nerezové oceli a plastu. Sada obsahuje stříkačku, jehlu pro čiré marinády ? Jehla může mít otvor pouze na konci trnu nebo jsou verze s drobnější otvory po celém povrchu, tak aby tekutina na ochucení masa pronikla na co možná největší počet míst. V nabídce jsou i jehly s vyměnitelnými nástavci nebo rovnou s několika nástavci v balení.


Umožní marinovat sýry přímo do těsta. BIOWIN - pístový dávkovač pro marinování - nakládání všech druhů mas, koblihů apod. Veškeré informace o produktu. Napoleon Sada špízů se stojanem PRO. Pro nákup zboží vyberte pomocí zaškrtávacích políček jeho variantu.


Marinovací jehla

Tak jak budete měnit požadovanou variantu, tak se bude pod tabulkou přepočítávat konečná cena. Chcete si dochutit maso i zevnitř? Pak si pořiďte šikovnou marinovací jehlu, se kterou to půjde jako po másle. Tento kousek pochází od švédské značky Sagaform, která je po celém světě známá svou perfektní kombinací krásy a funkčnosti. Možné použít i na plnění koblih.


Materiál: injekce - plast, jehla. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a má okno pro kontrolu obsahu, s měrkou. K dispozici jsou dvě výměnné jehly pro marinování.


Marinovací jehla

Jehla je zhotovena z nerezové oceli. Vnitřní část je opatřena průhledem s měrkou (v uncích a čajových lžičkách) pro přesnost a kontrolu během aplikace marinády. Převařte sůl ve vodě a napíchejte do masa před pečením. Marinovací injekční jehla nerez. Maso je šťavnatější a lépe prosolené.


Může se použít i před uzením - pár dní dopředu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky