úterý 14. července 2015

Úchyty pro skleněné poličky

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Kování a příslušenství pro skleněné systémy. Dodáváme hliníkové profily, kování skleněných dveří, bodové úchyty , nerezové madla a jiný sortiment pro sklo.


Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic. Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem. Koupelnové držáky pro skleněné poličky UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Ke každé polici je možné v našem e-shopu dokoupit úchyty.


Nabízíme moderní, kvalitní a hlavně bezpečné úchyty polic.

Můžete si vybrat z mnoha barev a různých tvarů. Naše úchyty se stanou skvělým designovým doplňkem Vašeho interiéru. Samotné úchyty police KIBO. Samostatné úchyty poličky Kibo pro skla o maximální tloušťce mm. Dodejte své koupelně nadčasovost!


Opusťte konvenční tvary a vsaďte na osobitý styl. I zařízení koupelny o vás mnohé vypoví. Současné trendy se stále stáčejí k využívání chladného kovu a hran.


V současné době jsou v módě esteticky vytříbené skleněné koupelnové poličky s chromovanými úchyty. Velký výběr regálových nosičů poskytuje nesčetné možnosti kombinování. Sklo je bezpečnostní, má tloušťku 8. Ukládejte si své nejdůležitější koupelnové potřeby stále na dohled na naše koupelnové poličky. Nástěnné a závěsné skleněné poličky doplňují elegantní design vaší koupelny. V dolní části je výsuvný šuplík, opatřený zdobenými mosaznými úchyty.


Tato vitrína nabízí hodně úložného prostoru a je vhodná do obývacího pokoje nebo do jídelny. Profily pre uchytenie zrkadiel. Držiaky sklenených poličie.

Povrchová úprava: chrom Materiál: pochromovaná mosaz. Exkluzivní série KIBO nabízí. Můj účet Přání Košík Přihlásit se. Saunová kamna elektrická. Skleněné dveře a skleněné posuvné dveře od Sinai.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky , police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky