úterý 21. července 2015

Čem ženy mlčí

Čem ženy mlčí

Za mě půl na půl, proto dávám tři hvězdičky, ale do ČV splněno. Za některé zdravotní obtíže se ženy stydí tolik, že o nich nejenom nemluví, ale dokonce s nimi i nerady chodí k lékaři. Pokleslá děloha mezi ně rozhodně patří. O inkontinenci se už hovoří běžně.


Kvůli tomu by se mohlo zdát, že se jedná o okrajový problém. Upřímně, tato kniha mě docela zklamala. Je znát, že muži opravdu neví, o čem ženy mlčí , co neříkají. Těch pět povídek napsaných muži mi naprosto splynulo v jednu nezajímavou směs, kdy ve.


Autorem je Kateřina Tučková, Petr Šabach, Petra Soukupová, Jaroslav Rudiš, Josef Moník, Marek Epstein, Marek Šindelka, Irena Hejdová. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Máme právo plést se do životů jiných? Ukázka epub Ukázka mobi Ukázk. Je to místo, kde se zbožné židovské ženy jednou měsíčně potkávají a svlékají, aby se očistily.


Čem ženy mlčí

Odhalené na kůži, psychicky i fyzicky, před sebou nemusejí mít žádná tajemství. Podle védické tradice se ženská energie skládá ze tří částí. Trojí energie ženy aneb to, o čem se obvykle mlčí.


Edice Česká povídka přináší osm povídek o skrytých tajemstvích, která v sobě ženy tiše nesou. Osm příběhů postupně přináší Kateřina Tučková, Petr Šabach, Petra Soukupová, Jaroslav Rudiš, Josef Moník, Marek Epstein, Marek Šindelka a Irena Hejdová. Formátově ideální knížky do kabelky jsou typické drobný povídkami od předních českých autorů. Negativním důsledkům klesající hladiny testosteronu musí čelit každý muž. Příběhy o tom, co skrývají ženy před svými partnery a blízkými.


Čem ženy mlčí

Soubor osmi psychologických povídek českých autorů. V novém souboru edice Česká povídka osm známých autorů (Tučková, Šabach, Soukupová, Rudiš, Moník, Šindelka, Epstein, Hejdová) p. Tuto knihu napsal autor Marek Epstein,. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. O čem ženy mlčí Michael Northrop.


O premenstruačním syndromu, který prožívají ženy každý měsíc, se příliš nemluví nahlas. Výjimkou je Ivana Korolová (30), ta o něm dokonce zpívá! K písni s názvem PMS má dokonce klip.


Čem ženy mlčí

Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Veškeré informace o produktu. Nakupujte Romány online. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup.


Snad každý má tajemství, svou alespoň malou třináctou komnatu, do které nikoho nenechá nahlédnout. Mají své třinácté komnaty, do kterých se bojí vstoupit. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý.


Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty. Táborová pevnost Olomouc: Modernizace olomoucké pevnosti v 19. Záhadné osudy slavných postav českých dějin.


Tělo a duše ve zdraví a nemoci. Jak zvládnout obtížných situací při preze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky