pátek 10. července 2015

Lis na placky bazar

Lis na placky bazar

Kupte si stroj na placky online v E-SHOPu. Je to jednoduché - prohlédněte si náš E-SHOP s technologiemi pro výrobu , vyberte si stroj a matrici a objednejte. Příprava pro výsek motivů na placky.


Stáhněte si soubor se všemi rozměry placek pro přípravu grafiky. Doporučujeme rovněž si důkladně prostudovat manuál k obsluze Vašeho stroj SuperButton, kde naleznete další detaily a tipy ohledně použití vhodného papíru, jak tisknout okraje, čemu se vyvarovat, apod. Manuální lis na výrobu placek. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt lis na placky.


U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis. Pokud hledáte Lisy na odznaky jste tu správně. Na e-shopu ReklamniTechnologie. Na pravé straně si prosím vyberte v rozcestníku sekci, která Vás zajímá (případně klikněte níže na banner pro danou sekci). Zadejte název produktu.


Matrice, lisy, vysekávače Je zde zboží. Z tohoto důvodu objednávky přijaté tento den budou expedovány ve čtvrte. Zařízení je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm či mm. Jednotlivé matrice jsou vyměnitelné a je možné je objednat jednotlivě. Na všechna námi dodávaná zařízení zajišťuje naše servisní oddělení záruční i pozáruční servis.


Můžete si tak být jisti, že pokud nastane jakýkoliv problém s výrobou, jsme připraveni Vám pomoci. Poradíme jak stroje používat, jak se o ně starat. Po čase v případě potřeby Vám stroje opět naladíme, aby vše. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Vhodné pro kusové, střední i větší zakázky.


Lis na placky bazar

Lis je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm, mm, mm, mm, 50. Velmi rychlá příprava korpusu na pizzu cca za sekund. Vždy aktuálna a bezplatná inzercia, kde pridať inzerát a kupovať je tak jednoduché. Tu kúpiš čo hľadáš a predáš čo ponúkaš. Domy, autá, oblečenie v ponuke.


Clothing Store in Três Rios. K lisu přidám i materiál na obě velikosti buttonů. Lis na pizzu nebo placky atd. Těsto se tak nepřilepí na press a nástroj tak zůstane po použití prakticky čistý. Chopte se páky a stlačte těsto - v mžiku je tortila na světě!


Lis na placky bazar

Tu pak opatrně sundáte z igelitu a krátce opečete na pánvi nebo na plátu. Press není možné mýt v myčce. Barevná nášivka sex pistols 35Kč. Prodám placky a nášivky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky