pátek 31. července 2015

Škrabka julienne presto expert

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vhodné do myčky nádobí. Vynikajúca na veľmi rýchlu, ľahkú a bezpečnú prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky a pod. Mrkvu uchopte za širší koniec, vložte medzi čepeľ a opierku, škrabku stlačte a plynulými ťahmi smerom dole vytvorte prúžky julienne.


Mrkev uchopte za širší konec, vložte mezi čepel a opěrku, škrabku stiskněte a plynulými tahy směrem dolů vytvořte proužky julienne. Chcete vedieť, či je cena 3. Free Shipping Available. TESCOMA obracečka s otvory SPACE TONE.


PRESTO Expert , s opierkou. Vyrobené z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Hodnotenie produktu:. Marketingové předměty a služby. Strúhadlo s miskou Excellent.


Vynikajúca pre prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, celeru, bielej reďkovky, zemiakov apod. Kiválóan alkalmas finom julienne csíkok készítésére sárgarépából, zellerből, fehér retekből, burgonyából és has. Ellenálló műanyagból készült, a penge első osztályú rozsdamentes acélból.


Mosogatógépben tisztítható. Zelená silikónová naberačka Metaltex Prisma. Julienne s opěrkou Presto Expert Tescoma za akční ceny #128176;. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Produkty z línie nájdete v týchto kategóriách. Zásobníky na kávové kapsule. Detail produktu Do obchodu.


Kč Univerzální sada kuchyňských kráječů Snap n Slice Skladem Doprava zdarma 1. Kč Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF. Check out our best prices for presto and similar. Enjoy 3days Black Friday on idealo. Výrobce Tescoma (6) Seřadit podle.


Amscan Visiaca dekorácia s motívom strašidelných doktorov. Elektronické spotrebiče. The Bitter Truth Old Time Aromatic Bi. Naberačka Westmark Gentle Skladom. Sada kuchynských odmeriek Premier Housewares Skladom -.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky