čtvrtek 30. července 2015

Spodnička pod šaty levně

Pak neváhejte a pořiďte si pod retro šaty , společenské šaty či svatební šaty spodničku. Sukně vašich šatů získá krásně na objemu a perfektně skryje i nedostatky. A váš outfit bude dokonalý.


Vybírejte ze široké nabídky na eshopu Modion. Bílá spodnice krinolína se třemi obručemi.

Obvod nejspodnějšího kruhu je max 2cm. Spodnička má dvě vrstvy. Objemové retro spodničky pod šaty a retro sukně - spodničky Banned Apparel a spodničky Hell Bunny. Krátké, střední a dlouhé retro spodničky.


Na výběr je několik barev spodniček pod sukně či šaty. Díky tylu a vrstvení bude tutu sukně nebo šaty v opravdu luxusním vzhledu. Okouzlete své okolí krásným retro outfitem, který zvýrazní naše spodnička určená pod tutu sukni či retro šaty.

Díky této spodničce bude Vaše sukně krásně nadýchaná a budete nepřehlédnutelná. Stahovací spodnička Invisible. Hladká stahovací spodnička vytvaruje Vaši postavu od bříška až po stehna. Na vnitřní straně laserem řezaného pasu je silikonový proužek zabraňující shrnování. Díky plochým švům a lepeným lemům zůstane spodnička neviditelná i pod přiléhavými šaty.


Má lepené švy i lemy, díky tomu se nerýsuje ani pod opravdu přiléhavým oblečením. Dámská spodnička pod šaty či sukně. Dětská 2-kruhová spodnička k dlouhým šatům. Vytvořeno na Eshop-rych.


Bezešvé tělové spodničky jsou nepostradatelným doplňkem pro každou ženu. Rudě červená sukýnka z lehkého tylu materiálu je vhodná pod příliš krátké šaty , na zvětšení objemu sukně nebo jako baletní sukýnka. Je na zavazování, skládá se ze dvou vrstev a délka je cm. Skladem máme klasické áčkové spodničky , spodnice se třemi kruhy, tylové spodnice a nebo spodnice pro extra botatý objem šatů. Pokud si s volbou spodnice nevíte radi, obraďte se na nás a vhodný typ spodničky vám rádi poradíme.


Ale stejně tak si můžete u nás vybrat i společenské šaty provokující, výstřední. Nejlevnější e-shop Značkový výběrový second hand a outlet.

Zboží za akční ceny, slevy. V pase má spodnička širokou pohodlnou gumu. Ahoj holky, natočila jsem pro vás video za jakým učelem je pod šatama spodnička , jaký účel tam plní. Dvojkruhová spodnička s volánom. Průběžně doplňujeme nabídku o nové dámské kombiné.


Letošní kolekce dámské kombiné je plná barev a vzorů. Věřte, že dámské kombiné si rychle zamilujete. Ideální volbou je dámská spodnička nebo kombiné.


Tak můžete Vaše šaty nosit bez obav, že odhalíte víc, než jste chtěla. Prohlédněte si naši nabídku a objevte jejich kouzlo. U nás si vyberete z různých délek a provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky