úterý 28. července 2015

Nakličovací misky pro vita

Sami si v nich v pohodlí domova naklíčíte vlastní dávku enzymů, minerálů a vitamínů v podobě čerstvých klíčků či malých rostlinek microgreens. Současně můžeme nakličovat tři druhy semen 5. Semena 2x denně důkladně propláchneme následujícím způsobevodu lijeme do horní misky tak, aby horní část odpadového sifonu ( pos. ) byla pod hladinou vody a necháme ji protékat až do spodní odpadové misky , ze které vodu vylijeme. Sada ke klíčení semen zajišťuje optimální podmínky při pěstování klíčků a výhonků a snadno se udržuje. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Více informací o klíčení semínek.

Na každém balení misky je uvedena informace jak klíčit, ale pro více informací čtěte návod na klíčení semínek. Dodají výbornou výživnou hodnotu i strukturu každému salátu či polévce a ozdobí i další jídla. Výhodou této misky je, že má tři patra. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky.


Misky na klíčení se snadno čistí a jsou vyrobeny z kvalitního zdravotně nezávadného plastu bez obsahu BPA. Jednoduché pěstování klíčků různých druhů semen či semínek. Tudíž můžeme klíčit různé druhy semen najednou.


V jednopatrové misce můžeme buď naklíčit směs, nebo klíčit postupně.

Průměr misky je cca 18cm, výška 17cm včetně úchytu. Klíčky jsou výborným doplňkem. Při procesu klíčení začnou v semenu probíhat metabolické děje, které mají poskytnout dostatek živin rostoucímu rostlinnému organizmu. Set na klíčenie semien zaisťuje optimálne podmienky pri pestovaní klíčkov a výhonkov a ľahko sa udržuje.


Skládá se ze misek, kam se umísťují semena, záchytné misky , kam při proplachování. Dvoudílná nakličovací miska se semínky je vynikající pro pěstování čerstvých a zdraví prospěšných rostlinných klíčků v domácnosti. Naše společnost je ryze česká firma orientující se na zdravý životní styl.


Zaměřujeme se na prodej a výrobu zdravých produktů převážně v BIO kvalitě. Pro Vita nakličovací misky , sada 3ks, průměr cm. Nakličovací misky PRO VITA - Podrobná charakteristika. Tip: Ze sklenice, plátýnka a gumičky si nakličovací nádobu vyrobíte i sami.


Pokud se však nechcete zdržovat její výrobou, můžete si pořídit například tu od Tescomy za cca 2korun. Pro pěstování více druhů klíčků se budete muset poohlédnout po biomisce – klíčicí soupravě. Prodává ji například firma Provita. Přednosti oproti jiným způsobům pěstování klíčků: jednodůchá obsluha, lehká údržba, snadné mytí, ekologicky nezávadný materiál - ACRYLSKLO, zvláště vhodný pro potraviny, materiál je odolný proti.


Každý je jinak založený. Když se nechcete nechat odradit výrobou vlastnoručních misek, můžete začít třeba s tou nejjednodušší a nejlevnější dostupnou miskou od Tescomy za cca 2Kč. Poslouží dobře, chcete-li ale pěstovat více druhů klíčků, zvolte biomisku – klíčící soupravu.

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Nesaháme hned tak po něčem.


Máme fajn ceny Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás. Plastové nakličovací misky ke klíčení větších druhů semen. Nejpraktičtější je nakličovací miska z průhledného plastu, kterou lze pořídit v. Nakličte si doma enzymy nabité klíčky nebo microgreens.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky