pondělí 27. července 2015

Držák na toaletní papír ikea

Od držáků toaletního papíru až po toaletní kartáč vám naše doplňky k WC pomohou udržovat koupelnu či toaletu čistou a svěží. Nabízíme různé barvy, design i materiály, takže si toaletu můžete vybavit podle svého vkusu stejně jako ostatní místnosti v bytě. Vybírejte online nebo v obchodním domě.


Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Díky bezbarvému laku se snadno čistí. Bez viditelných šroubků – díky skrytému kování.


Pochromovaný povrch je pevný a odolný vůči korozi. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KALKGRUND. Bambus je odolný přírodní materiál. Doplňte dalšími výrobky ze série VOXNAN. Samodržící držák na toaletní papír Wenko Static-Loc Osimo.


Mýdlo, čisticí gely, pleťové vody – na tak malou místnost je toho vážně hodně. Držák na toaletní papír Tim. A protože víme, že v ranním spěchu uvítáte jakoukoli pomoc, připravili jsme pro vás spoustu doplňků, jež vám s uspořádáním věcí v koupelně pomohou. Díky nim snad u vás bude ráno klidnější. Zboží pouze na prodejně.


Ať už si zvolíte jakýkoli způsob doručení, jsme rádi, že nakupujete zrovna u nás a budeme se snažit nabídnout vám co nejlepší služby! Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek.


Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


S přísavkou, která se přichytí na hladké povrchy. Užitečné informace Stačí přilepit na hladké povrchy, jako jsou sklo, zrcadla a dlaždičky. Dlaždice před přepevněním přísavky očistěte, abyste zajistili lepší přilnutí. Pro větší stabilitu dotahujte šroubky každé 3. Díky pečlivě vybraným materiálům a čistým jednoduchým liniím zaručují vysokou úroveň hygieny a snadnou údržbu. Vyberte si z nabídky praktických držáků a zásobníků na toaletní papír , které jsou většinou i součástí designérské kolekce.


Stojan na toaletní papír od značky Wenko je perfektní náhradou za klasický držák na toaletní papír. Dobře vypadá, vůbec nepřekáží a je vybavený toaletním kartáčem. O značce: S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou část práce odvedou za vás. Značka totiž dobře ví, že základem snadného úklidu jsou praktičtí pomocníci. Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je odolná a snadno se čistí.


Použijte takový upevňovací materiál, který je. Nástěnný držák na toaletní papír s dokonalým designem je perfektním řešením vhodného ukládání toaletního papíru. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky