pondělí 27. července 2015

Vánoční patchwork

Vyšívám technikou patchwork , mám mnohaletou praxi. Zaměřuji se na přehozy, deky, polštáře, prostírání a tašky. Oblíbenou textilní techniku patchwork (z angl. patch – záplata), jejíž princip spočívá v sešívání malých, různobarevných kousků látek tak, aby vytvářely nějaký geometrický obrazec, většina z nás dobře zná. Princip této techniky má však velice široké využití, a byť to může znít sebepodivněji, ke spojování oněch „záplat“ nemusí docházet ani.


Nebojte se vyšívání a ozdobte svoji patchworkovou deku výšivkou.

Pokud hledáte patchwork návody zdarma, tady máte opět jeden z nich, jak využít možností dnešních šicích a vyšívacích strojů. Jsme velkoobchod a e-shop s látkami v metráži nejen na patchwork. Vánoční koule dodá vánoční atmosféru.


Mám svou dílnu, kde si mohou patchworkářky pořídit vše potřebné pro patchwork. Látky, nitě, pomůcky i šicí stroje. Jsem příznivcem tradičních patchworkových vzorů a volného quiltování.


Pořádám kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Minimální objednatelné množství metráže je. Látky je možno objednávat POUZE v. Free Shipping Available. Základy patchworku (1.díl). Rychlé šití půlených čtverců.


NEON pro lepší viditelnost na všech barvách látky. Patchworková šablona Compass o velikosti inch. Naše patchwork návody zdarma se snaží přinést vždy něco trošičku nového. Poskládáním stužek vzniká ruční práce, které se říká nešitý falešný patchwork nebo také - Artyčoková technika či metoda. I tento vánoční patchworkový návod na vánoční dekoraci ve formě patchworkového vzoru hvězdy vám snad přinese svěží závan vánoční inspirace.


Vánoce jsou pohádkový čas, tak jak jinak je prožít než pohádkově? Vychutnejte si atmosféru této vzácné chvíle a vypravte se na dobrodružství do Ledového království, jehož královnu nyní čeká nelehký úkol - složit a opravit kouzelný amulet dříve, než nastane čas Vánoc. Vzhledem k tomu, jak nepřebernou nabídku stuh v našem e-shopu Stoklasa. Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Fill Your Cart With Color today!


Druhá hvězda oranžová v kombinaci s bílou na,které je vzor zlaté vánoční růže a opět olemováno bílou se zlatým písmem.

Touto technikou si ušijeme slavnostní středový ubrus o průměru cm. O nešitém patchworku jste se již mohli dočíst v minulém článku, kde jsem představila výrobu věnce. Dnes bych vám chtěla ukázat něco jednoduššího - tím je výroba vánoční kouličky na stromeček.


Vyrábět budeme opět ze stuh a připevňovat pouze pomocí špendlíků. Po přihlášení do kolotoče Vás rozlosuji a každé z Vás určím, pro koho budete šít. Shop bavlněné látky, metráž,látky pro patchwork ,balíčky látek pro patchwork , krajky a další.


Dovolte mi Vás pozvat do atelieru a obchodu v centru Prahy. Více informací o místě a otevírací době naleznete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky