čtvrtek 9. července 2015

Připojení pračky k sifonu

Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Pro všechny holky, co nechtějí na každou blbost volat instalatéra, ale třeba neví jak na to, nebo co k tomu koupit - protože já to třeba nevěděla. Ale mám kamaráda instalatéra. Zapojení k sifonu umyvadla nebo vany.


I když se ve vaší domácnosti nenachází odtokové potrubí ve zdi pro odvod odpadní vody z pračky , můžete odtok vyřešit elegantně a nenápadně. K sifonu umyvadla nebo vany totiž vcelku levně pořídíte mezikus ve tvaru T, ke kterému odpadní hadici z pračky snadno zapojíte. Pro připojení pračky , myčky. To připojení do sifonu už bylo popsáno, já jen dodám, že existuje na ty. Pokud sifon vznikne, pračka (myčka) bude špatně odčerpávat, případně neodčerpá.


Pokud si nejste jisti zda je přívod k zásuvce, kterou pro připojení pračky. Pro snadné připojení umyvadla. Druhým řešením je dokoupení k sifonu vany nebo umyvadla součástky ve tvaru T, ke které pak můžete napojit i odtokovou hadici vaší pračky. A konečně třetím a nejlepším způsobem je napojení přímo na odtokové potrubí.


Ač to vypadá jako maličkost, s přesným umístěním pračky si vyhrajte, vyplatí se to. Určitě jste už sami zažili, jak to vypadá, když podlaha zcela rovná není – pračka „poskakuje“. Hlučné praní netěší nikoho, ani vaše sousedy, a díky zbytečným vibracím dochází k předčasnému opotřebování spotřebiče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Když je stroj plně připraven k připojení ke komunikaci, můžete pokračovat v hlavní práci.


Způsoby připojení k kanalizaci. Před uspořádáním kohoutku a připojením pračky k sifonu musíte nainstalovat sifon na dřezu. Doporučuji koupit sifon k umyvadlu s odbočkou pro pračku.


I výšková úroveň je daleko vhodnější, než připojení k sifonu pod vanou a navíc je to dobře přístupné. Z té fotky je zřejmé, že je tam místa docela dost. Stačí jen ten husí krk táhnout pod tou šedivou hadicí.


Jinak určitě musí být také nějaké provedení zpětné klapky na tom přívodu od pračky (což to rozdvojení, co máte odkaz, splňuje), jinak by Vám mohla téct voda ze sušičky do pračky a tudy plnícím otvorem na podlahu. Pokud je tedy sušička vysoko, což předpokládám, protože jinak to z té hadičky do sifonu nepoteče. Tak jsem jednou pral a zapomněl na vypouštěcí hadici do umyvadla. Kolínko k sifonu pro napojení odpadní hadice pračky nebo myčky.


Pak přišel na trh sifon s odbočkou pro připojení vody z pračky nebo myčky a bylo vyřešeno. Tahle informace ale do této domácnosti zatím nedorazila. Tatramat) neustále vypouští i když jsem. Pokud možno by mělo jít o zásuvku přímo určenou k zapojení pračky , která je napojena na samostatný okruh s vlastním jističem.


Premium Loading. Skip trial month free. Montáž baterii a sifonu Zlewozmywaki granitowe Lavello. Sifony, pojistné a rohové ventily za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky